Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiany ? Jak wygląda sytuacja na Mortal - Derion ?

Fenomen.MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, grałem w tą grę od 2010, skończyłem w sierpniu ubiegłego roku, jako iż gildia się rozpadła i gra zrobiła się nudna.

A więc mam takie pytanie... Jak wygląda sytuacja na Mortal - Derion ? Chodzi mi tu o ceny, gildie itp.

Wprowadzono jakieś większe zmiany ? Słyszałem, że soundtrack się zmienił (łezka się w oku kręci) i zmienili interface, ogólnie rzekomo gra nie jest warta zachodu, to prawda ?

Dodam tylko, że posiadałem kapłana 90 lvl który gdzieś zniknął, a gildia LIIONXD (Jedna ze słabszych, ale tak cienko nie było)

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

LIIONXD ? Kojarzę ją, bo sam grałem właśnie w tamtych czasach ;) Gra teraz stała się tak jak na eg, bynajmniej mi się tak wydaje, zmienione ceny, jak zawsze z dnia na dzień inna, itemki z is'a są dostępne na sell. "Tynki, magazyny, mistrze etc." Co Jeszcze ? Loteria Dusz, jeżeli dobijesz 100% Suy dusz możesz wygrać na loterii kasę ood 200 do "x"g Tego nie jestem w stanie powiedziec bo mój kolega na 51 lvl wygrał 75 albo 76 g więc jest tego. Ceny chyba się nie zmieniły za mocno, ponieważ po aderze z goldami +20 Sepka chodziła po 400g nawet teraz będzie ok 150/250 G, Ogł ja siedzę bardziej w cenach z is'a, Tak Soundtrack się zmienił, interface, Grę możesz moim zdaniem porzucić, nudna się stała przez ten patch. szczególnie bo Jest wypo eq ;/ Szkoda naprawdę że tak zje*ali tą grę tak mocno ;((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...