Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o Demie3000?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jedyny youtuber, ktorego ogladam regularnie. Co z tego ze robi to dla kasy, jak nawet nie ukrywa ze z youtube, sprzedazy gadzetow i komiksow oraz zamowien rysinkow sie utrzymuje.

A co do goscia.. http://youtube.com/dem3000 dla mnie wymiata :D

NIE DAM wam moich ulubionych jego filmow, bo za duzo by bylo. Recenzje filmow (BAM BAM SZŁIZ TANIEC ZWYCIESTWA), Ogarnij Sie (ja mam dla ciebie cos chemicznego w niskiej cenie) , dem turbo (on ma w dupie co ty chcesz. Widzisz tego malego skurwysyna? Ten dzieciak wpierdala zagadki jak milionerzy wpierdalaja kawior) , dziesiatki komiksow duze ilosci naraz psow... nie no geniusz. I ten jego humor i mdły styl mowienia ktorym niebezpecznie przesiaklem.

A wy co o nim sadzicie? :)

Ps. Wyjdz z domu, byc moze pod twoim blokiem napierdalaja sie magowie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś był dobry, teraz jego filmiki są coraz mniej śmieszne... sprzedał sie :D

E tam, wrócił do formy ;D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Na starcie był na prawdę fajny, jednak z czasem stawał się coraz bardziej przewidywalny... przestałem go oglądać dość długi czas temu, i jakoś nie sądzę, że coś straciłem przez to :)

sfl8.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...