Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak iż nie grałem w te grę już od roku i pozapominałem połowę rzeczy w tej grze itp.itd. to mam kilka pytań

1.grając dzisiaj dostałem za free 3dni konta Premium za jakieś zadanie , o co z tym chodzi?

2.Jest jeszcze ten Mod celownika że pokazywał wszystkie info ? i jak się nazywał ?

3.Jaki jest najlepszy czołg do zarabiana kasy ?

4.jaki Niszczyciel ma najmocniejszą siłe uderzenia (chodzi mi o to w który najbardziej opłaca mi się iść jeżeli chodzi o dmg)

5.jaka jest różnica między tymi 3 typami pocisków ?

6.brakuje mi tylko 2 czołgi do MAUSa opłaca mi się w niego iść ?

z góry dziękuje za pomoc :D

Opublikowano

1. 3 urodziny serwera RU.

2. Wszystkie info?

http://playernotes.pl/world-of-tanks/
- tu masz dużo modów.

3. Zależy czym i jak umiesz grać, jakiś 8 Tier premium.

4. FV 215b (183) (10 Tier UK)

5. PP - Standardowa penetracja i standardowe DMG / HE - mała penetracja i duże DMG / Gold - Duża penetracja i zazwyczaj DMG jak z PP (tu są też inne rodzaje, ale tak ogólnie opisałem)

6. Moim zdaniem warto iść.

Opublikowano

To tak iż nie grałem w te grę już od roku i pozapominałem połowę rzeczy w tej grze itp.itd. to mam kilka pytań

1.grając dzisiaj dostałem za free 3dni konta Premium za jakieś zadanie , o co z tym chodzi?

2.Jest jeszcze ten Mod celownika że pokazywał wszystkie info ? i jak się nazywał ?

3.Jaki jest najlepszy czołg do zarabiana kasy ?

4.jaki Niszczyciel ma najmocniejszą siłe uderzenia (chodzi mi o to w który najbardziej opłaca mi się iść jeżeli chodzi o dmg)

5.jaka jest różnica między tymi 3 typami pocisków ?

6.brakuje mi tylko 2 czołgi do MAUSa opłaca mi się w niego iść ?

z góry dziękuje za pomoc :D

1.Za misję, jeżeli wygrasz 1 bitwę losową masz 3 dni premki ( misja jest jednorazowa )

2.Chodzi Ci o info panel ?

3.Nie ma najlepszego, każdy jest dobry, polecam Ci grać 5t.

4.Ruskie, Niemcy, Angielskie, Francuskie

5.1 to podstawowe, drugie to pociski goldowe ( mają więcej penetracji )

6.Tak. Jeżeli brakuje Ci 2 czołgi do Mausa to po co pytasz o takie podstawowe rzeczy ? ;o

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

1. Jak wyżej.

2. Chyba ten celownik zablokowali - jest banowany.

3. Czołgi Premium, czołgi T5-6.

4. Na T10 każdy ma walnięcie, na T9 USA, ZSRR, na T8 ZSRR, na T7 też tylko ZSRR.

5.

PP - penetracja na standardowym poziomie, tak samo obrażenia. Jeżeli nie przebijesz - nie zadajesz obrażeń. Pociski za kredyty.

Podkalibrowe - penetracja na wysokim poziomie, obrażenia zazwyczaj takie jak PP. Tracą dużo penetracji na dalekie odległości, ale lecą szybciej od PP. Są za golda.

Kumulacyjne - Podobnie jak Podkalibrowe, ale nie tracą tyle na dalekie odległości. Lecą tak jak PP, ale gorzej radzą sobie z kątem pancerza.

HE - Większe obr, niższa penetra. Zadają obrażenia nawet jak nie przebiją. Za Kredyty. Posiadają splasha - nie musisz walnąć idealnie w czołg, możesz walnąć pod niego/obok niego i zadasz obr.

He gold do Art - to samo co HE, tylko lepszy Splash.

HESH - to samo co HE, tylko wyższa penetra niż normalne HT. Są za golda.

6. Cisniesz dalej.

Opublikowano

Co do

3.To chce czołg za kase (NIE premium)

4.Mogę prosić nazwę człogów ?:D

5.Czyli które bardziej się opłaca mieć? (prócz premium)

Opublikowano

Up:

3. Każda 5/6, a nawet 10 ( ostatnio więcej zarabiam niż 5 xD )

4. Aż tak leniwy jesteś, że Ci się sprawdzić nie chce ? Teraz nie pomogę bo jestem na tel ;)

5. PP i podkalibrowe

Ty serio masz 8 tier, a nie wiesz takich rzeczy ? ;o

Możesz podać swój nick w wot ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Up:

3. Każda 5/6, a nawet 10 ( ostatnio więcej zarabiam niż 5 xD )

4. Aż tak leniwy jesteś, że Ci się sprawdzić nie chce ? Teraz nie pomogę bo jestem na tel ;)

5. PP i podkalibrowe

Ty serio masz 8 tier, a nie wiesz takich rzeczy ? ;o

Możesz podać swój nick w wot ?

sorrka brakuje mi 2 czołgów do IS-7 nie mausa

Nick to Sir_Vego

wiem jestem leniwy :D , a co do wota wiem że nie znam już połowy rzeczy ale nie grałem w te grę z dobry rok albo półtora roku więc wiesz pozatym wiele się pozmieniało bo kiedyś najczołg na kase to był KW a teraz jest 100kw -,- i z czego mało sie dostaje za nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...