Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] nowe krzynie pirackie

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na rosyjskim serwerze są nowe skrzynie pirackie

lf-4 designy do aegisa speartdead i cytadeli i designy do dronow hawock + hercules
+ smieci

tylko znowu mendy wrzucili to na płatności.

sądzę, że wkrótce wejdą na wszystkie serwery

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Chodzi Ci o czerwone i niebieskie ?

One są jak event - czasowo :D Czerwone 2x na LF4 Niebieskie 3x na LF4 możliwość dostania specjalnego statka:

spearhead, aegis czy cytadeli a nawet havoka ;] Niestety to od zawsze było w płatnościach...

Najwyraźniej mają jakiś evencik ;]

pyhvh7E.png

Opublikowano

na rosyjskim serwerze są nowe skrzynie pirackie

lf-4 designy do aegisa speartdead i cytadeli i designy do dronow hawock + hercules

+ smieci

tylko znowu mendy wrzucili to na płatności.

sądzę, że wkrótce wejdą na wszystkie serwery

znowu moja kopia :P

@topic

tu nie ma co sądzić na pewno wejdą na wszsytkie servery.

0ihi.jpg

#edit

szymon2727 jemu nie chodzi o czerwone i niebieskie,wprowadzili nowe srebne skrzynie

b_560x95.png

Opublikowano

@topic

0ihi.jpg

miałem i tak info wstawić, bo to jest juz od wczoraj, ale nie miałem czasu wstawić, dziwne ze tu nikt jeszcze o tym nie pisał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@topic

0ihi.jpg

#edit

szymon2727 jemu nie chodzi o czerwone i niebieskie,wprowadzili nowe srebne skrzynie

O kurwa... rzeczywiście takich kluczyków jeszcze nie widziałem, może jednak to coś w ten desiel

jak te w sklepie tyle że na stałe, a może mają jakiś efekt dodatkowy, mógłby ktoś przetłumaczyć

co tam pisze, rosyjskiego nie znam ani trochę a tłumaczowi... można podziękować...

BP chce się chyba kurwa całkowicie pogrążyć, nie dość że LF4 i havoki rozjebały system

to kolejne gówno jak desingi do statków specjalnych czy nawet same statki specjalne...

No ładnie... same kluczyki za 1.500 uri. co gówno dają to za mało ;]

Srebrowe ? No super... aż 4 rodzaje skrzyń to za mało więc warto dojebać jeszcze jedną

i to płatną bo 1 za uri. na 3 za przelew to kurwa za mało...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czyli ten kluczyk wejdzie na pl serwery i nie można go zakupić za ur ?

Opublikowano

Czyli ten kluczyk wejdzie na pl serwery i nie można go zakupić za ur ?

Nie dostaniesz go za darmo ...

Tak, i tylko przelewem można go kupić.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ale będzie dostępne poza rosyjskimi serwerami?

pewnie tak,jak wprowadzili czerwone i niebieskie to też jako pierwsze były na rosyjskich serwerach.

b_560x95.png

Opublikowano

kolejny "genialny" pomysł BP. Niech psują bardziej tą grę. 1 rodzaj skrzyn da sie tylko za urke kupic a 3 tylko za przelew... śmiech. Dobrze że juz jakiś czas temu skończyłem z grą.

Opublikowano

Z tego co tam wyczytałem to chyba nie ma jakiejś specjalnej szansy na lf-4 , tyle że można trafić na designy do Elit i nie widać jeszcze ceny w płatnościach , no chyba że u Was widać.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Pewnie Beda beta testy

na skrzynie pirackie? xD

dla nowych skrzyń nie otworzą serwera testowego

Opublikowano

na skrzynie pirackie? xD

dla nowych skrzyń nie otworzą serwera testowego

i po drugie to już weszło na server ,bo chyba najpierw teesty później serverp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...