Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] High Stakes - info o częściach

bombayu87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko ile muszę zrobić prywatnych wyścigów na High Stakes by mieś wszystkie części ultra ?

Proszę o napisanie ilości wyścigów np.50,200 lub więcej

Z góry dzięki :)

11760463123807208205.jpg

Opublikowano

Tu nie ma reguły możesz przejechać 5 wyścigów i w każdym złotym pakiecie dostać część, a możesz przejechać i 50, a w każdym pakiecie będą tylko power-up'y. Musisz po prostu przejechać ich dużo, do skutku.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Podam swój przykład 2000 pościgów= 5/7x ultra (duża rozbieżność czasu) ciężko ulti lecą

na most wanted niby wiecej leci

93988298266825447943.png

Opublikowano

na most wanted niby wiecej leci

Niby - słowo klucz. Ta sama nagroda (złoty pakiet) = takie same szanse na poszczególne nagrody.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Drop jest przerozny. Zanim dropnie Ci ultra zdobedziesz mase neonow, szyb i innego typu pierdolow.

Im wiekszy lvl tym wieksza szansa na ultra wiec? Jak pisali wyzej loteria. Mi osobiscir jeszcze ani jedna nie dropnela.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

moim zdaniem...(ja tak miałem)...najwięcej części ultra dostałem z diaxów i serii...a czami w zwykłym wyścigu z prywatnym o.O a co do tego HS xD to tak jak @upy musisz mieć farta ;x więc wolę diaxy zbierać mi tam zawsze coś fajnego wylatuje :DxD

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Nie ma reguły czy przejedziesz 50 wyścigów i będziesz full seta ultra mieć. Zależy od szczęścia lecz z "moim" szczęściem było to około 110 wyścigów (sprintów).

Opublikowano

Jeszcze przed zmianą klas aut na ALL IN wpadały mi często części ULTRA, a jak teraz jest to nie wiem, bo już nie gram jak kiedyś :P

Opublikowano

Złoty pakiet to złoty pakiet. Jak będziesz wygrywał to wszędzie możesz wydropić ultra części.

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...