Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Algoria.pl [Dedyk] [Easy]

Apa3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwer 1/10

Administracja 0/10 tylko hajs im musi sie zgadzac ;]

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zabawna ta wasza prezentacja jaki jest system ulepszeń jakie nowe rzeczy mapy i cała reszta nawet wery nie ma zamkną wam ten syf co z biologiem nic nie jest opisane nawet te filmiki na yt nie chcą działać

Opublikowano

zabawna ta wasza prezentacja jaki jest system ulepszeń jakie nowe rzeczy mapy i cała reszta nawet wery nie ma zamkną wam ten syf co z biologiem nic nie jest opisane nawet te filmiki na yt nie chcą działać

Nie dzialaja, bo hikari odszedl z team jak i youtube i ma nowy kanal :)xD

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Sensual,Hikari i na to combo Rycerz89 :D

OffWarn,Topic:

Serwer jak każdy inny easy,o skilach nic nie ma napisanego ,0 informacji o petach i nowych mapach

sygna.png

Opublikowano

NIe polecam ścierwa, administracja dno totalne.

'' Uczymy sie na błędach '' - widać właśnie...

Graczy coraz mniej, nie ma sensu nawet zaczynać. Większość pod is'a.

Opublikowano

Kultura słowa Apa3 sięga conajmniej zera. Takim tonem nie zachęcisz nikogo :) Grasz kozaka w necie, za przeproszeniem "liżesz dupę" każdej Administracji serwera, w ciągu tygodnia jesteś w stanie zagrać na 4-6 serwerach. Pozdro dla kumatych. Prezentacja nie zachęca, jedyne co przyciąga oko to grafika zielska, a opisy są marne. Administracja się poddała i nie widać zainteresowania z ich strony w kierunku reaktywacji. Moim zdaniem serwera nie da się uratować, ładna grafika i popularna administracja - to nie wszystko. Apa, daruj sobie.

Super byłoby, gdybyś chociaż dodał dowód pozwolenia na dodanie prezentacji.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli serwer jest taki jak prezentacja i gość który ją wstawił to nawet nie chce mi się odpalać stronki , zresztą komentarze i napinka tego dziwnego kolesia wskazuje że nie warto se tracić czasu

Opublikowano

Wielka szkoda, że nie czytałem komentarzy. Server niestety pobrałem i wbiłem 60 lv ;/

Straciłęm tylko godzinę ze swojego życia na ten syf.

Czemu syf? Administracji wgl nie widzę, server zbugowany, Po TP wywala do pulpitu, błędy przy patcherze.

Jedyne co mi się w podoba to forum. Zajebiste jest.

~Pozdrawiam ;p

Uczeń
Opublikowano

hahahahaha, nie mowilem w zapowiedzi ze tak bedzie? Hikari z kolejnego serwera zebral hajs i juz serwer rozwalony... teraz zrobi nowe konto na YT i bedzie jak bufu z syntezatorem glosu filmiki robil...

Opublikowano

110 online był jakis gm przed chwila pobiegał na marmurze i juz go nie ma ja nie wiem jak mozna wql nic a nic dac zadnego info graczom , tak to jak by sie wiedziało co z tym dalej to bym jeszcze pograł ale szkoda czasu na to i te zwierzaki i lizaki w is 10 na luda bm wali z kryta 20k przy full abs a ma sie 26k hp max wiec tyle w temacie a wp mu wale po 6 z kryta .

Opublikowano

Nie grajcie na tym czyms, chlopaki..kpina na kazdym kroku. Wirus w cliencie, cos musi byc nie tak skoro nawet TheHikariYami który jest dobrze znany skonczyl z tym..nawet z YouTube.

Liczba osob online 114, hajs sie im nie bedzie zgadzal i serwer pada, czekaja tylko pewnie do czasu oplacenia i serwer close.

Opublikowano

No napewno tak bd narazie chodził bo znajdzie sie jakis dzieciak co załaduje sm a zawsze to jakies pieniądze dla nich do stracenia nic nie maja bo na jakis czas serwer musza miec opłacony wiec do 2 tyg pada moze nawet lada moment pasc. , a tak po za tym nie ma gdzie grac narazie same hardy zygam tymi hardami ;x

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM PONIEWAŻ,

1. Administracja niezbyt ogarnięta tj piszesz do nich z problemem, olewa kompletnie, nie odpisuje, lata po mieście

2. Serwer jest następcą poprzedniego (Balantii), którą administratorzy zamknęli, ponieważ spadali im gracze i zapewne hajs za mały z IS

3.Nie będę pisał, że serv pod IS kompletnie bo nie wiem czy to prawda, wiem że bez IS dałoby się osiągnąć wszystko, ale główna administracja znów odeszła, a nowa nie jest w stanie uporać się z serwerem jak i z katastrofalnym spadkiem graczy (Godziny szczytu : 150/170 graczy online...).

Postawmy sprawę jasno...

Team, który jest teraz nie ogarnie tego i nie potrafi, w poprzednich postach prosi Sensuala i Hikariego o powrót i uratowanie serwera, lecz... nie zapominajmy, że Sensual i Hikari to akurat Ci, którzy jedyne co zrobili, gdy ludzie opuszczali Balantię zamknęli ją, otworzyli po dłuuugim czasie nowy serwer, obiecali SMy dla kupujących na dawnej Balantii, których i tak wielu ludzi się nie doczekało do tej pory i gdy nowy serwer zaczął nawalać, znowu uciekli...

Wrócą czy nie wrócą... CZY WARTO TU ZAGRAĆ?

Opublikowano

Jaki keylogger gosciu tyle ludzi ma tego klijenta i jakos wszystko ok wiec nierozumiem na jakiej podstawie sądzisz ze w klijencie jest keylogger ?

Opublikowano

Jaki keylogger gosciu tyle ludzi ma tego klijenta i jakos wszystko ok wiec nierozumiem na jakiej podstawie sądzisz ze w klijencie jest keylogger ?

na podstawie tego :

https://www.virustotal.com/pl/file/b297351cf23c9ece0b960bbf68b343bfa849bafcf3e7fbdcb3f3af21121aedf8/analysis/

zobacz co wykrył kaspersky, dziwne prawda? a teraz mały opis tego wirusa ( opis jest trochę dziwny bo pewnie w google tłumacz przetłumaczony xD. opis z neta):

UDS: DangerousObject.Multi.Generic jest złośliwe oprogramowanie, które wkracza do komputera za pośrednictwem zainfekowanych załączników, linki, pliki do pobrania, Freewares itp. Po to jest tam do systemu, będzie wprowadzić zmiany do systemu i ustawień sieciowych. Dodaje również kilka wpisów w rejestrze, które sprawia, że ​​system wykonywania bardzo nienaturalnie, a nawet internetowych wyszukiwania są przekierowywane do brudnych stron. Zachęca innych zagrożeń, aby wejść do systemu, jak te zmiany toruje drogę dla dodatkowych zagrożeń, aby wejść do zaatakowanego komputera. Jest ukryty pod warstwami plików i folderów, dlatego staje się niemożliwe do wykrycia i usunięte przez normalnego stosowania antywirusowego. Stopniowo PC zawiesza się całkowicie. Jest on przeznaczony głównie do kradzieży danych osobowych i finansowych, a tym samym wrażliwe dane wchodzą na ryzyko ekspozycji. W związku z tym, jest bardzo ważne, aby usunąć UDS DangerousObject.Multi.Generic: bez żadnych opóźnień.

wirusa już pewnie w kliencie nie ma, nie są tak głupi żeby trzymać go tam cały czas ;)

Opublikowano

Nie opłaca się tu grać. Wojciech zapowiadał, że to będzie medium podobny do Diamonda a tu taki siusiak bo jest on jakieś 10x trudniejszy. Mi ten serw bardziej przypomina Tiverie niż rasowego medium/easy. Poza tym widać, że będzie to taki sam niewypał jak Balantia.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...