Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obudowa podobna do zalmana T2 ?

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić kompa na techplanet z montażem, a do tego jest potrzebna obudowa. Zalman T2 jest niedostępny od jakiegoś tygodnia a ja już dłużej czekać nie chcę : /. Jakie znacie podobne budowy do zalmana t2 na techplanet w podobnej cenie?

Opublikowano

Zobacz to http://www.morele.net/obudowa-tracer-combat-tro-200-traobu42490-500371/

Jest też na techplanet ale nie chciała mi strona wejść.

W tej cenie zalman jest najlepszy i ciężko coś dobrego znaleźć.

No i to co przedmówca mówił http://www.morele.net/obudowa-zalman-t1-matx-czarna-529112/

Hmm... jakoś nie bardzo mi te obudowy podchodzą.. tak trochę odchodząc od tematu, ile można czekać na techplanet na dostawę towaru? .. Czekam na inne propozycje d;

Opublikowano

Dostawa jest zależna od tego ile przy każdym produkcie pisze czas dostawy. Od 2-4 dni. Wejdź w obudowy wpisz do 100zł i tyle bo nic innego nie znajdziesz w tym przedziale cenowym.

Opublikowano

Ale trafiłem.. chciałem do nich zadzwonić o tę obudowę bo jest napisane, że Czas dostawy: tel. .. a biuro handlowe jest czynne pn-pt do 18 : x .. Czyli czekam na również inne propozycję :D

Opublikowano

Za wyjątkiem wyjątkowo cienkiej blachy i głośnymi wentylatorami. Juz lepiej dopłacić do Brutusa 410.

Wiem ale kazał lecieć po kosztach a nic mu nie pasuje a potem kupi jakiś piekarnik i będzie płacz.

Opublikowano

Omijaj z wielkim łukiem wszystkie Tracery, iBoxy i inne sroxy. a prawdę warto dołożyć do brutusa 410. Jak już to tego zalmanza t1.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...