Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] GravyBOT 1.6.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojojoj będą procenty ; ). Mpc nie popiera (z czego co wiem) wybryków takich jak utrudnianie innym w grze, jak i blokowanie w przyzwoitym działaniu serwerów wszelkiej maści. Proszę o zamknięcie tematu i ukaranie delikwenta ; ).

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Jest tego pełno na YouTube, oto jeden z nich:

Pozdrawiam,

Karol.

Na jakiego uja to dajesz? Chcesz wbje z takim programem i bede siedział 24/7 i dawał Ci boty.

Opublikowano

@Kopniety:
Nie jestem upośledzony, znam podstawy działania serwera Minecraft, kodu Bukkita i wiem jak zabezpieczyć serwer przed tak banalną rzeczom jak boty.

Jeżeli ktoś się przed takim czymś nie potrafi obronić, to jest skrajnym kretynem.

Tak czy inaczej większość osób to ma, nawet jest poradnik na MPC o takowym spambocie.

Pozdrawiam,
Karol.

Opublikowano

Graviego obecnie nie ma chyba na 1.6.2 gdyż autor go nie zaktualizował. Jedyne co jest to w Weep'ie ale nie wiem czy działa. Zresztą.. po co ci to badziewie? Przecież tym nic nie zrobisz. Serwer nie padnie, tylko spam (a i tak da się to wyłączyć) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...