Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy te dwa krzyzyki obok siebie to dungeony?

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, to znowu ja :P

mam pyt. Czy te dwa krzyzyki obok siebie to dungeony ? jak tak to jak tam expic jak mam 7 lvl water mage i eq 95 % odpowiednie (coś takiego :P) jak tam padam od tego bossa na 4-6 hitów a wgl go nie bije ... czy dungeony może są ukryte ;P ? czekam na szybką odp.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

oki, temat można zamknąć.

@edit

dungi znajdują się w jaskiniach czy jak :P ? oraz czy są dostosowane do mojego lvl i z moim poziomem ich poziom rośnie :P ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ale pytam się, czy dungeony się ulepszają (są cięższe) wraz z lvl'em ? czy zawsze będą takie same ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nie, będą zawszę takie same np. masz 1 lvl i dungeon masz na czerwono dobijasz 20 lvli i już jest na biało :)

B485953646A73ED05FCD9F99EE1A597B.pngWhite is my color 

Opublikowano

@up

to gdzie te czerwone sięukazuje ? bo ja nigdzie takiego czegoś nie mam ;<

@edit

i znasz jakis fajny na 7 lvl mage water, warriora berskera albo rangera ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

A więc tak jeśli jest czerwona nazwa na mapie to znaczy że dungeon jest dla ciebie ciężki. Na pomarańczowo to taki średni. Na niebiesko to idealny dla ciebie ale może być trudno. A jak na biało jest łatwy ale zdażają się silniejsi przeciwnicy. Dungeonu nie mogę ci polecić bo są one generowane losowo- na każdym seedzie są inne. PS: Jeśli chcesz widzieć na mapie te nazwę musisz podejść jak najbliżej takich dwóch mieczyków (oczywiście na mapie.) Są również ukryte dungeony którymi są np. kaniony, jeziora i inne, ale w ukrytych dungeonach są zazwyczaj mini bossy, które dają do 30 expa- a więc się nie opłaca. Ja osobiście polecam ci grę z kolegą ponieważ początki samemu są bardzo trudne. Jeśli ci wszystko wytłumaczyłem w sposób, który zrozumiałeś liczę na like :) Życzę miłej gry

Opublikowano

czyli, że jak podejde do tych dwóch mieczyków i bd nazwa jakaś tam na niebiesko tzn, że to dla mnie dung ;P ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Tak ale jak będą z plusikiem to będzie trochę trudniej np. +1,+2,+3 itd.

Opublikowano

HAHAAHHAHAHHAHA poszedłem na niebieskie katakumby czy jak to tam i czekał jakiś vampir, oczywiście nie mogłem nawet przejśćdalej xddd bo padałem

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...