Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] gry mmo ;) liczę na waszą pomoc

twiins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje parametry: Vista Home Edition, 3000MB RAM, procesor Intel Core 2 Duo T6400 2.00 GHz, karta graficzna Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Zmierzyłam się już z kilkoma tytułami i stwierdziłam, ze pora poprosić o pomoc, ponieważ w moim przypadku ściąganie gier i testowanie, wygląda czasami dosyć katorżniczo ;D Mam trochę słabego neta, w praktyce prędkość pobierania wychodzi gdzieś ok. 100KB/s, do tego często pada, a przy samej już grze dochodzą często lagi (mam wysokie skoki pingu i duże utraty pakietów)
Czego szukam:
- F2P, najlepiej 3D
- Klimat fantasy
- Najlepiej świat otwarty, ponieważ dungeony mogą po jakimś czasie znudzić
- Gra powinna nadawać się do solo, ale też do gry w większym pt, bo chciałabym pograć razem z kolegą.
- Mile widziane grindowniki, a nie coś w rodzaju, że wystarczy 2 tyg. na wbicie max lvl, a potem tylko się ulepsza set, bo szukam czegoś na dłuższy czas
- W tą grę powinien ktoś grać, bo pustki na serwerze mnie przerażają ;) Najlepiej coś z polskimi graczami. Nie musi to być koniecznie global, ale może być też jakiś ciekawy, popularny priv
Najważniejsze, żeby mi dosyć dobrze chodziła, więc lepiej coś ze słabszą grafiką. Gry typu TERA czy Raiderz oparte na Unreal Engine 3.0 niestety odpadają, bo mam niemiłosierne lagi. Najlepiej coś w stylu Metin2 (najlepiej mi chodził), Last Chaos czy Shaiya, ponieważ wiem, że tego typu gry będą mi chodzić bez większych lagów.
Grałam w:
Last Chaos - ach, 4 lata spędzone tutaj ^^
Metin2
Shaiya
Allods - zdecydowanie za dużo questów, co nudzi po tygodniu, ale jak na rusków to całkiem niezłe :D
Archlord- troszkę liznęłam
Neverwinter Online- niestety miałam duże lagi na pvp i w instancjach drużynowych
RIFT - w sumie tylko tutorial przeszłam, bo nie podobało mi się świat, ani targetowanie, ale działał mi, chociaż jest już z tych "lepszych" graficznie
Age of Wulin - całkiem niezłe, tylko zbyt duże nastawienie na pvp i trochę nudził mnie brak wbijania poziomów
Tibia - niektórzy mogą marudzić, że gniot, ale jednak zostaje jakiś sentyment ;)
Elsword - trochę zbyt słodkie
Lineage2 - lagi :P
Totalnie nie podobał mi się Raiderz i RoM.
Z góry dziękuję za każdą udzieloną poradę :)
Opublikowano

A jakieś info o serwerze, można prosic? ^^

Jak tak przeglądałam gry, to zainteresował mnie Rohan Blood Feud. Ktoś grał i może się wypowiedzieć, czy warto zagrać? ;>

Opublikowano

Cześć!
Widzę, że grałaś też w Archlorda, Archlord spoko gra, zwłaszcza, że Teraz wyszedł Prywatny Serwer i 3 tysiące razy jest all zwiększone.

Na globalnym też spoko się gra, tylko, że coraz Mniej ludzi, bo wszyscy idą na Ten właśnie Prywatny.

Ten Prywatny Serwer całkiem spoko, są Polskie Gildie i gra w miarę dużo Polaków.

Gram tam również Ja, Prywatny Serwer jest odwzorowany od Tego starego Globalnego Serwera, bo jak chyba wiesz w Globalu pozmieniali trochę miast i w ogóle.

Możemy razem pograć, bo gram sam, jak na razie i też Mi jest trochę nudno.

Mam na imię Marcin, mam 13 lat, jestem z Poznania, jak chcesz pograć ze Mną To odezwij się na PW. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...