Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][120 Modów][80 slotów][Autorski launcher] Net4k Tech

WE*DIE*TOGEDER

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sami nie wiemy czemu jest off, zwłaszcza ja nie było mnie wczoraj o 22 a ponoć padła chmura - serwer ale nie z naszej winy tylko hostingu.... czekamy aż oni to ogarną bo my nie możemy zrobić NIC.
Przepraszamy za problem.

Opublikowano

Jeżeli ty wchodzisz na serwer tylko aby bugować itemy oraz okradać itemy to lepiej nie wchodz na serwer.

I nie mów głupot bo wczorajsze wszystkie problemy były zapisane i lagi były tylko przez solary, które zostaną naprawione.

Nie jest nam łatwo w 5 osób wytestować 120 modyfikacji czy nie ma żadnego buga niestety na to nic nie poradzimy i liczymy na pomoc graczy w zablokowaniu każdego glicza.

moge pomoc z modyfikacjami ;)

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Opublikowano

Z góry przepraszamy za problemy z serwerem..
Mamy masę problemów z hostingiem obecnym.

Zamówiliśmy dedyka dużo lepszego ale na niego musimy poczekać 10-14 dni :unsure:

A na obecnej maszynie skończył się dysk SSD który nie łączy się z dodatkowym dyskiem SATA który ma 200 gb...

Problem na problemie - Przepraszamy :mellow:

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera z modami w stylu RPG to będzie ciężko. Na polskiej scenie widziałem tylko pokemony które są wielką porażką. :P Ale nie wiem jak tam w innych krajach, poszukaj na innych forach zagranicznych. <3

Opublikowano

Jest Aether?

Nie ma, jest tylko twilight.

Otóż jest mapa niebo która może zostać nazwana aether, ale żeby tam sie dostać potrzeba po 1 krysztale z Biomes o Plenty, 16 End Stone i 1 Nether Star (różdżka na portal)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...