Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam wakacje :D

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jako iż jest już ponad połowa wakacji spytam się: Jak one wam mijają :D? Ja na początku kulunie x3 a teraz siedze w lesie Sulejowskim. P.S nie jedźcie trasą Piotrków Trybunalski - Sulejów korki w ch&j bo most reperują :3

P.S 300 post xD

Opublikowano

Wbiłem piąty poziom mojemu wojownikowi na globalu MT2 i czuje się spełniony. Do tego arbuzy i strzelanie pestkowymi karabinami. No i MEGA paczka chusteczek się skonczyła.

Opublikowano

Moje wakacje(urlop) już zakończyły się, ale wypocząłem w Ostrołęce, Gdańsku, Gdyni i Sopocie ;)

Odwiedziłem również Warszawę i Kraków ;) Chciałem jeszcze do Wisły ale już kasy nie starczyło ;P

terra_noctis__worldmap_greeny_by_kiwinup

Opublikowano

Ogólnie fajnie i spoko, co jakieś dwa dni robię rowerem z kolegami ponad 30km w następnym tygodniu mamy zamiar zrobić aż ok 150 KILOMETRÓW w JEDEN dzień

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

3 tygodnie u babci, jak co roku tylko miesiąc krócej, potem tydzień wczasów w Dębkach, z których właśnie jutro wracam ;) Ogólnie jest naprawdę nieźle, ale najlepsze przede mną, bo 2 tygodnie w Hiszpanii :3

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A byłem na wsi. Co roku to samo. Za rok jedziemy w góry.

A tak to nawalam w bfa, w końcu rola medyka do czegoś zobowiązuje.

Opublikowano

Wakacje? Za szybko lecą ;f Już prawie koniec, a jeszcze nigdzie nie wyjechałem. Do tego tak gorąco, że nic zrobić się nie da;c

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na początku coś się rozkręcało, ale potem przycichło, ale tak to dużo kolarstwa, jakieś biegi z siostrą po nocach, dzisiaj dopiero 9, więc wakacje się jeszcze nie kończą.

Opublikowano

Na początku wakacji Bułgaria, a teraz wyjazdy nad jeziorka na jakieś disco itp. Obecnie czekam na jakieś plenerowe imprezy które mają się odbywać w pobliżu i tyle =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

3 tygodnie u babci, jak co roku tylko miesiąc krócej, potem tydzień wczasów w Dębkach, z których właśnie jutro wracam ;) Ogólnie jest naprawdę nieźle, ale najlepsze przede mną, bo 2 tygodnie w Hiszpanii :3

Hm ja tez w Debkach przebywam :D

Kurde skad wy kase bierzecie i wasi rodzice na takie multiwyjazdy, tj kilka w jedne wakacje, hiszpania, debki, albo z miasta do miasta jak my ledwo z rodzicami robimy wyjazd na 1,5 tygodnia a oni zle nid zarabiaja o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Praca i praca i nic innego xD Chociaż na Woodstock-u byłem ostatnio :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

komp pilka piwo melanz i tak w kolko, ogolnie to skonczylem szkole i jak na razie wakacje mi sie przedluza troche ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Hm ja tez w Debkach przebywam :D

Kurde skad wy kase bierzecie i wasi rodzice na takie multiwyjazdy, tj

kilka w jedne wakacje, hiszpania, debki, albo z miasta do miasta jak my

ledwo z rodzicami robimy wyjazd na 1,5 tygodnia a oni zle nid zarabiaja

o.O

Hiszpanię ufundował mi wujek, który jest informatykiem NATO w Brukseli, więc... z głodu nie umiera ;) A rodzice zarabiają 4-5k, i jest to nasz pierwszy taki wyjazd.

PS. Ładne wczoraj fale, nie? xD Super się pływało. A teraz leje :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wakacje? Eh szkoda gadać....całe dwie miechy bez wyjazdu będą ;/

No chyba, że wyjazdu rowerkiem do Biedronki -_-

Przynajmniej u mnie była burza w nocy. Teraz ładnie pada i upału nie ma ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...