Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[>>REKRUTACJA ON <<][>>DZIAŁKI<<][>>1.6.4<<] MC.WROTAGIER.EU [>>GILDIE<<][>>MINI-GRY<<][>>VIP ZA FREE<<]

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawienia

IP: mc.wrotagier.eu
Nether: Włączony
Typ Serwera: Premium + NonPermium
Rozgrywka: Frakcje + Mini Gry + Działki !
Uptime: 24/7
Wersja: 1.6.4
Sloty: 30
Whitelist: Wyłączona
Potwory & Zwierzęta: Włączone
Player Vs Player: Włączone

Informacje

Na naszym serwerze, można znaleźć bardzo ciekawą odmianę serwera Działki + Survival-Frakcje oraz Działki, ponieważ jesteśmy nie licznym serwerem, który używa architektury liściastej serwera jak my.

Jednak to nie jedyna atrakcja, dla graczy, którzy nie chcą brać udziału w walkach frakcji, mogą zagrać spokojnego Survivala z swoim kolegą lub koleżanką, jeżeli Ci się znudzi gra to możesz skorzystać z jednej Mini Gry, które na bieżąco aktualizujemy w nowe mapy oraz gry.

Mamy do zaoferowania przepiękne działki w okolicy z samymi sławami, kupowanie jest bardzo proste, starczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na tabliczkę i otrzymujesz swoją własną działkę !

Mało tego, możesz sam dodawać sobie ludzi, to ty zarządzasz swoją posiadłością, nie Administracja !

Ekipa Serwera

Wujek Blacha - Główny Właściciel serwera Minecraft oraz całego projektu WrotaGier, zajmuję się On stroną techniczną strony, forum oraz serwera i odpowiada On za ogólne działanie całej sieci.

Tymo098 - Właściciel serwera Minecraft oraz Współwłaściciel projektu WrotaGier, z kolei On zajmuję się stroną bierną całego serwera, on rozpatruje podania, sprawdza czy wszystko jest w należytym porządku.

Na daniach pojawi się film promujący nasz serwer Minecraft, a dziś zapraszamy was serdecznie :)

VIP'a można otrzymać za 10 reklam naszego serwera.

Rekrutacja na Moderatora OTWARTA !

Kontakt:

GG: 35463299

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

- Serwer został przeniesiony na nową maszynę !

- Został dodany konkurs do wygrania dużo gier !

Witam, jak pewnie mnie znacie jestem Właścicielem serwerowni WrotaGier :)

Z okazji, że mamy serwer przeniesiony na nową maszynę chcielibyśmy wraz z Administracją serwera zorganizować kilka konkursów w jednym !

Jakie są zasady konkursu?

Żeby wziąć udział w konkursie trzeba być graczem naszego serwera i być aktywnym na jego konkursach.
Oczywiście, będą wypisane poszczególne konkursy na czym będą polegać oraz co będzie do wygrania !

Jakie są nagrody?

- 2x BattleField 3
- 2x Sims 3 + start Pack
- 3x MoH (medal of honor)
- 3x Red Alert 3
- 2x Dead Space 1,3
- oraz wiele więcej gier ....

Sponsorowane przez użytkownika Tymo098 (współwłaściciela MC )

Jakie będą konkursy?

- 1 konkurs będzie tzw. OX, czyli administrator zadaje pytanie i gracz musi wejść na odpowiednie pole, jak zgadnie zostaje w grze.
- 2 konkurs będzie na najpiękniejszy domek na serwerze.
- 3 konkurs będzie za przejście eventu (parkour) przygotowanego przez Administrację.
- 4 konkurs, żeby użytkownicy forum nie byli zaniedbani to FanArt na temat Minecrafta wraz z napisem lub coś nawiązującego do WrotaGier.Eu
- 5 konkurs, losowanie w odpowiedziach pod tym tematem ( 1 odpowiedz = 1 zgłoszenie )
Oczywiście obowiązuje regulamin forum.

Kiedy odbędą się eventy?

Eventy na serwerze minecraft odbędą się po osiągnięciu 20 graczy na serwerze, wtedy Administracja rozpocznie event.
Oczywiście FanArty,losowanie zaczynamy od dzisiaj wyniki będą
1 września.

- Odświeżona mapa !

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Soorki ale ja jakoś nigdzie nie widziałem nawiązania do Gothica w mapie ani nigdzie zawiodłem sie i to raczej nie Role Play a FB ..

Opublikowano

Nie polecam grania na tym serwerze. Na działkach są bloki diax ludzie maja po 4-5 stacki bloków diax. Plugin jobs zle skonfigurowany... Nie leci iron z irona tylko zmienia sie w stone.. no dobra ale na kij jest jobs w którym za irona wydobywanie jest kasa jak go sie nie da wydobyc... bez sens... Przez pare dni za prace mozna dostawac bylo 00.01$. I gratuluje za inteligencje na mapce wojny(3 mapka) vip moze latac. GZ wielce przemyślane tacy gracze z vipem przylatują i nawalają z powietrza potkami :) I za wytkniecie tego dostałem bana o treści admin ma zawsze racje :) co w tym za sens? Jeżeli nie chcesz marnować czasu i nerwów na ten serwer polecam Ci cofniecie się do zakładki publikacje serwerów i szukania dalej.

Opublikowano

Nie polecam grania na tym serwerze. Na działkach są bloki diax ludzie maja po 4-5 stacki bloków diax. Plugin jobs zle skonfigurowany... Nie leci iron z irona tylko zmienia sie w stone.. no dobra ale na kij jest jobs w którym za irona wydobywanie jest kasa jak go sie nie da wydobyc... bez sens... Przez pare dni za prace mozna dostawac bylo 00.01$. I gratuluje za inteligencje na mapce wojny(3 mapka) vip moze latac. GZ wielce przemyślane tacy gracze z vipem przylatują i nawalają z powietrza potkami :) I za wytkniecie tego dostałem bana o treści admin ma zawsze racje :) co w tym za sens? Jeżeli nie chcesz marnować czasu i nerwów na ten serwer polecam Ci cofniecie się do zakładki publikacje serwerów i szukania dalej.

Dostał on bana permanentnego u mnie na serwerze, za to, że wyzywał graczy oraz administrację, co do VIP'ów z /fly faktycznie nie pomyślałem na początku o tym, tylko skupiłem się na innych rzeczach, lecz potem od razu to poprawiłem i załatałem te lukę.

Jobs jest źle skonfigurowany to prawda, klasa Gornik jest popsuta, na dniach ją naprawię, reszta klas działa bez zarzutu.

Jest wgrany other drops, dlatego podmienia bloki w stone, musiałbym to zmienić i usunąć te zamienianie <haha>

Nikt nie miał u nas staków diaxów, nikt nie lata w diaxowych zbrojach, wszystko jest ładnie pięknie.

Jak to udowodnić? Starczy spojrzeć na GameTracker serwera, jakby coś było nie tak, nie graliby tam ludzie.

Jest to istne kłamstwo i oszczerstwo na temat mojego serwera.

Zapraszam do grania :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Przyjdę jutro z rozpoczęcia to obczaję serwer. Ile osób gra ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Przeciętnie gra po 6-10 osób, mam nadzieję, że jeżeli zrobię nową prezentację to wejdzie więcej osób.

Ponadto zostanie dodane w ramach FreeBuild mapa Creative :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zarąbisty serwer ! Miła i pomocna administracja. Zapraszam wszystkich graczy, którzy szukają super Free Builda !!

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...