Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Call of duty black ops zombie.

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więnc problem polega na tym że gdy chcę zagrać z kolegą to tworzę mecz prywatny i on dołącza mam na prywatność otwarty i bez końca mówi że ma napis trwa łączenie z lobby gry więnc on dał mecz prywatny i ja próbowałem się dołączyć on też ma otwarty i łączenie z lobby gry i tak bez końca co mamy z tym zrobić?

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Ja miałem tak w mw3 podczas survivala to była wina.... internetu łączył się czasami przez 30 minut... najlepsze rozwiązanie to szczęście .

19.png

Opublikowano
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335

Jeśli masz problemy związane z brakującymi modelami, artefaktami graficznymi (fioletowo-czarnymi szachownicami) lub nieoczekiwanymi awariami, podążaj poniższymi krokami, aby skorzystać z funkcji Steam Sprawdź spójność plików gry w celu zidentyfikowania oraz zastąpienia uszkodzonych plików cache platformy Steam.

Ostrzeżenie:

Nie uruchamiaj tego procesu podczas wykonywania innych operacji intensywnie wykorzystujących zasoby systemowe, jak np. defragmentowania dysku twardego lub skanowania w poszukiwaniu wirusów.

Nie uruchamiaj tego procesu dla wielu gier jednocześnie.

Sprawdź spójność plików gry
  1. Uruchom Steam
  2. W sekcji Biblioteka kliknij prawym przyciskiem myszy na grę i wybierz z menu opcjęWłaściwości.
  3. Wybierz zakładkę Pliki lokalne i kliknij w przycisk Sprawdź spójność plików gry...
  4. Steam zweryfikuje pliki gry - proces może potrwać kilka minut.
  5. Po zakończeniu operacji okno sprawdzania automatycznie się zamknie.

Powtórne wypakowanie plików gier od Valve
Ważne:

Poniższe wskazówki są przeznaczone tylko dla gier Valve umieszczanych w ustalonym folderze użytkownika, jak np. seria Half-Life, Orange Box oraz Counter-Strike.

Po zweryfikowaniu spójności plików gry możesz upewnić się, że pliki gry są wypakowane poprawnie, przechodząc do swojego folderu użytkownika Steam: ..\Steam\steamapps\[NAZWA UŻYTKOWNIKA]\ i zmieniając nazwę lub usuwając folder gry.

Uwaga: Jeśli grasz w trybie dla pojedynczego gracza i chcesz zachować swoje zapisane stany gry, zmień nazwę katalogu gry.

Następnym razem po uruchomieniu gry nastąpi powtórne wypakowanie plików gry. Jeśli chcesz przywrócić swoje zapisane stany gier, skopiuj folder SAVE ze starego katalogu gry do nowego.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...