Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące METIN2.PL !

korniix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dawno mnie nie było na PLU chciałem wrócić do PLA, słyszałem ze stalki leżą na ziemi stał się bezwartościowe, proszę opowiedzcie mi co się stało w metinie przez ostatnie kilka patchy, grałem jak jeszcze nie było max 105 lvla co się ogólnie dzieje jak wyglądają ceny? widzę że konta potaniały na allegro i co z tym zapowiadanym łączeniem serwerów? o co chodziło z tymi profesjami co zmieniali podobno? Dużo ludzi lata w eq+9? chodzi o Solar

Opublikowano

Bojowy +9 30kk, stalka +9 do 20kk, stalka+7 500k, dużo max lv oraz eq+9. Moim zdaniem opłaca się grać bo jest tanio :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Po dodaniu patcha,można łatwo dropnąć stalki+7.Bardzo straciły na wartości,na S17 chodzą po 250kk,gdzie kiedyś była to wartość około 2kkk.

Opublikowano

Konta na allegro są tanie dlatego że nikt tam nie gra i kazdy chce się pozbyć konta.

Itemy takie jak stal , bronie 65 bez bonów są nic niewarte.

Pełno zlodziei.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Witajcie dawno mnie nie było na PLU chciałem wrócić do PLA, słyszałem ze stalki leżą na ziemi stał się bezwartościowe, proszę opowiedzcie mi co się stało w metinie przez ostatnie kilka patchy, grałem jak jeszcze nie było max 105 lvla co się ogólnie dzieje jak wyglądają ceny? widzę że konta potaniały na allegro i co z tym zapowiadanym łączeniem serwerów? o co chodziło z tymi profesjami co zmieniali podobno? Dużo ludzi lata w eq+9? chodzi o Solar

Na mapce od 90 lvl dropią bojowe +7 oraz stalki +7 które teraz są bez jakiejkolwiek wartości oraz skrzynie ucznia dzięki którym łatwo wybonować eq na low lvl i przez to nie ma sensu grać już tam bo pl tylko pod względem expa jest hard , a tak naprawde jest easy.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

No to tak po wprowadzeniu mapek na 90 dodali drop stalek i broni +5/6/7 jak dzialal bon na spowo na metki lecialo po pare bosow i bylo tego multum jak teraz..Stalki na s17 byly warte po 2-3kkk tera stal ninjy do 100kk/sura 200/woj 200/szaman 100 /bojowe +9 100kk bez bonow malo warte.eq +9 jest latwo dostepne stal woj +7 5kk perly nieb i red po 10 mozna wbić latwo.Serverow nie polaczyli poniewaz sa jakies problemy chyba z tlumaczeniem.Konta maja smieszna wartosc kazdy sie tego pozbywa.

5sc6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...