Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Postac do PvP

versuspc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie aczkolwieek najbardziej zastanawiam sie nad zwiadem oraz magiem , ktory bd lepiej sie sprawowal przy dobrym eq i dobrych statach na 100lv+ Mag czy zwiad ? Chodzi mi wylacznie o pvp i wojny .

Opublikowano

Podobno naj na.pvp jest zwiad. Zgodze sie, rownowazy DMG i HP +uniki ;)

Robisz go bulidem 10/7/3 bez epikow, jak je masz to zwiekszysz szczescie i będziesz kosil ;]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zwiadowca s23 Rank.1 Mag jest 3-4-5 w ranku najlepszy :) a zwiady number 1 !!! polecam zwiada. po pierwsze w moim pierwszym pvp z normalnym eq bez stat pokonalem maga tez bez eq i stat POLECAM ZWIADA

Opublikowano

Polecam maga ja gram na s24 i przy dobrych statach wali się dobre krytyki ja na 25 lvl z 380 inty uderzyłem kryta 38 K i pokonałem woja na hita :)

Opublikowano

Dalej sie zastanawiam dlatego ze wiekszosc mówi ze mag pod arene wojny a zwiad tylko lochy tylko zastanawia mnie dlaczego s15-s24 zwiad jest top1, 2 a magowie top 3, 4

Opublikowano

Każda postać jest dobra. A to że magowie są na tych miejscach to świadczy że poprostu im sie nie chce robić aren. Poza tym ostatnio na s18 na Top1 jest wojownik więc to podtrzymuje wypowiedź że każda klasa jest dobra

Opublikowano

No tak wiem, ale woja nie preferuje aczkolwiek jest dla mnie nudny pewnie z tego zwgledu ze to taki czolg malo dmg duzo hp i nie czul bym przyjemnosci z grania nim. Gralem i zwiadem i magiem do 60lv i tym fajnie mi sie przyjemnie gralo i tym wiec pytam sie was ktory np 100+ czy tam 200+lv lepszy bylby lepszy tylko i wylacznie na wojny, arene . Wiem ze postacie sa bardzo zrownowazne ale kogo byscie bardziej polecili?

PS : Sory ze tak duzo czytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...