Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać jeszcze na Solarze

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć ile można tam osób spotkać, czy można zarobić na rybach, jaka postać będzie tam najlepsza (myślę o WP ale nie jestem pewien) i ogólnie takie informacje, gdzie jest najwięcej ludzi shopów itp... Dodam ,że narazie nie mam zamiaru przeznaczać hajsu na yangi (na is napewno nie wydam)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

juz niedługo będzie łączenie serwerów to graj obojetnie na jakim serwerze.

a na solarze niezbyt juz lepiej graj na s1

58121063168705213211.png

Opublikowano

Tak,opłaca się.Przede wszystkim nadal są tam większe ilości graczy,niż na pozostałych serwerach.A więc jest od kogo kupić Ku/KD,i jest z kim pohandlować.

Opublikowano

Ci dalej o łączeniu serwerów baobao was jak to nastąpi;x

Wp na start moze byc lecz bez allegro strata czasu grałem kilka miesiecy temu to yangi tanie stal 9 60zł(100kk) a ceny niskie to i cięzko zarobić ,już lepiej iść na ravie gdzie coś się dzieje i można coś zł zarobić a nie jak na plu no bedzie łaczenie pierwszy kwartał 13 i co chuja było tylko czekac aż upadnie i przyjdzie więcej typa na privki;D

Opublikowano

juz niedługo będzie łączenie serwerów to graj obojetnie na jakim serwerze.

a na solarze niezbyt juz lepiej graj na s1

Tylko że łaczenie z tego co wyczywałem, będzie polegać na połączeniu w 3-4 serwery, wiec jezeliby tak było na s1 tak czy siak lepiej nie zaczynac. Co do tematu wszystko będzie zależeć od twojego wkładu w to, można dość szybko sie wybić i zarobić, gorzej natomiast ze skillami.

Opublikowano

Opłaca sie zaczynac , chociaz i tak maja polaczyc serwery , wiec niewiadomo z czym polacza Solar .

Tworzę serwer , ktory bedzie bez zbednego syfu ( bedzie on z rodzaju hard) , ktory przeniesie nas do czasow podobnych do 2010-2011 roku .

Oczywiscie exp bedzie troche szybszy jak i drop yang , handlarka roznosci tez bedzie bogatsza .

Opublikowano

Jeśli tylko masz silną wolę to śmiało możesz zaczynać, zacznij sobie w jinno tam gra najwięcej osób i najprędzej coś sobie pohandlujesz :)

Łączenie serwerów nie będzie prędko.

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć ile można tam osób spotkać, czy można zarobić na rybach, jaka postać będzie tam najlepsza (myślę o WP ale nie jestem pewien) i ogólnie takie informacje, gdzie jest najwięcej ludzi shopów itp... Dodam ,że narazie nie mam zamiaru przeznaczać hajsu na yangi (na is napewno nie wydam)

Najwięcej ludzie gra w jinno tradycyjnie . Nie polecam zarabiać na rybach bo to mało opłacalne . Polecam iść dropić do m2 ku lub kd.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Ja nie polecam grac na plu ani na solarze ani nigdzie sam gralem na solarze przez dlugi czas ale ciagle graczy odpadaja pl upada wielkimi krokami dlatego tez sprzedalem wszystko co mialem na solar i nie żałuje radze juz isc na ravie niz grac na plu :) Tak ja zrobilem i jestem zadowolony .

Opublikowano

Nie rozumiem takich ludzi... po co pytasz czy opłaca się grać? Jak chcesz grać to graj, jak nie to nie. I nie słuchaj ludzi wyżej, którzy piszą że na solarze jest najtaniej i tam opłąca się najbardziej grać, gówno prawda, lepiej zaczynać na tych serverach gdzie inflacja jest duża, wstawisz raz sklepik dajmy na to z żółciami niedzwiedzia i masz na poty do 40lvla. Nie radzę grać na privie i wspomagać tych złodzieji.

Polecam metin2.sg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...