Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na serwerach

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj, gdy jestem na nowym komputerze, grałem sobie na pewnym serwerze hardcore, wszystko było OK, gra podchodziła pod 120 fpsów, i nie miałem żadnych lagów komputerowych, jak i internetowych. Dzisiaj wchodząc na komputer, odpaliłem minecrafta i mając ping po 1300 na każdym serwerze, myślałem że to wina mojego internetu, więc zresetowałem router, oraz ogarnąłem wszystko, lecz lagi nadal się powtarzały, mój brat widział co robię, i u niego na komputerze w minecrafcie jest normalnie 20 ping, i nie ma żadnych lagów, lecz na moim pc jest po 1300 pingu i nie mogę nic zrobić, proszę o pomoc bo nie mogę grać. Dodam również że w grach takich jak league of legends mam 30 pingu co jest normalne, i gra chodzi bez żadnych lagów

Laucher - Minecraft Laucher by Zyczu (innego nie umiem zrobić, ale to nie wina tego ponieważ u brata też go mam i nie laguje tak mu).

Nie posiadam premium.

Wersja 1.6.2

Mody : Optifine

Ram mam 2gb, w League of Legends na najniższych detalach, średnio mam po 80 fps stabilnie, więc myślę że to wina karty sieciowej, lecz proszę o pomoc, bo nigdy nie mialem takiego problemu, a wystąpił on po 1-2 dniu grania w MC.

Pozdrawiam.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Ne słyszałem o pingach 1300 :D

Minecraft Laucher by Zyczu jest wadliwy i antywirus coś sygnalizował.

I wydaje mi się że najpewniej to crash plików Minecraft. Bo jak by internet albo wirusy to by każda gra miała tak wysokie pingi.

//reinstalacja minecraft całkowita. Może też antywirus ostro blokować połączenie z minecraftem.

Opublikowano

up: Dodaj skan, 1h.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...