Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] Plugin TnT - Ustaw siłę wybuchu tnt!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

____________________________________________________________________________________________________

Jest to bardzo prosty plugin, do zarządzania tnt.

Możesz w nim ustalić siłę wybuchu TnT!

Config bardzo prosty i przejrzysty.

Co tu więcej pisać, pobierz i sprawdź. :)

____________________________________________________________________________________________________

Komendy

/tnt - Menu pluginu

/tnt reload - Wczytywanie config.yml

Link do pobrania

https://www.dropbox.com/s/cd22dfw9hku8wwi/Tnt.jar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/fd1d8495dd36e935ab17d3b55bde79735cdd8a60b5b7d5aeb5adcd918c03af78/analysis/1376047929/

Changelog

Version 1.0 - Wydanie pluginu!

Version 1.1 - Dodano komendy, oraz permissions.

Masz jakiś problem z pluginem?

Napisz w komentarz, lub na PW!

Pozdrawiam, ShymQn

Opublikowano

No... Bardzo dobry pomysł :) Mimo że jest to łatwy plugin, gratulacje za pomysł, oraz dobrze że co raz więcej osób uczy się Javy i bukkita.

Pozdrawiam (No dam tego like`a :p)

708121422388637873334.png

Opublikowano

No... Bardzo dobry pomysł :) Mimo że jest to łatwy plugin, gratulacje za pomysł, oraz dobrze że co raz więcej osób uczy się Javy i bukkita.

Pozdrawiam (No dam tego like`a :P)

Heh, wielkie thx. Plugin fakt bardzo prosty, lecz widziałem, że kilka osób już takiego szuka. :)

Opublikowano

Poprawiłem konfiguracje, dodałem permissions oraz dwie nowe komendy!

Zapraszam do sprawdzania i oceniania pluginu ;3

Opublikowano

Jest plugin do tnt . Mozesz je tamczablokowac albo zmienic sile itp

Być może jest, nie szukałem takiego. Wpadł mi taki pomysł do głowy to napisałem. ; 3

Opublikowano

Bardzo, ale t bardzo prosty plugin. Liczą się chęci. Plugin przydatny, ale możesz dodać jeszcze kilka funkcji, np. wybuch po zabiciu mobów :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Pomysł na plugin świetny, wykonanie też dobre. ;)

Dodaj więcej funkcji i możliwości konfiguracji, będzie jeszcze lepiej! ;-)

Pozdrawiam,

Karol.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Łał dobry pomysł Na serwer Survival + Gidlie lub Hardcore chyba nigdy nie widziałem takiego pluginu :). (Nie Nabijam Przy Tym Postów Żeby Założyć Jakiś temat).

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Opublikowano

Nie jest to przydatne, ja osobiście wolał bym użyć skryptu.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Nie jest to przydatne, ja osobiście wolał bym użyć skryptu.

Co się z ludźmi dzieje ;_; Pluginy są dużo mniej obciążające serwer, dużo trudniej się je robi - prawda. Ale przez to powinno się je doceniać. Skrypt potrafi zrobić dziecko z podstawówki a wszyscy mówią że... że są lepsze? xD. Są nieskończenie razy gorsze od pluginów.

708121422388637873334.png

Opublikowano

nareszcie!!!

mimo iż ten plugin jest pozornie prosty to i tak gratuluje jego napisania a nie jakiegoś skryptu którego pisze się 5 minut, co z tego że był już ten plugin ważne że ktoś je pisze a nie skrypty tak samo jak jaca777 napisał skrypty są o wiele bardziej słabe od pluginów fakt są łatwe i można szybko je zrobić ale dlaczego temat Zarządanie serwerem opiera się na samych skryptach?

Jeszcze raz gratuluje autorowi za zrobienie pluginu i leci like

Opublikowano

Nawet ładnie do zrobiłem używałem go troche wcześniej i dobrze chodzi.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...