Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z nicków do Minecrafta wybrać?

XXrexonXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rhiaan™, Dektored i SkrandeR możecie napisać który z nicków lepszy? RexonuS czy RexoniuS To jest jedna literka różnicy, ale inaczej brzmi.

Opublikowano

Przeciez to jest zalosne ... ktos sie ciebie spyta -" JO JO JO SKOND MARZ TAKI PRO NIK" a ty odpowiesz "SPYTALE SJE NA FORÓM" ...

Nick ma mowic cos o tobie, jak nie umiesz niczego wymyslec to albo jestes nie ciekawy albo poprostu pochloniety kompem i bez wyobrazni :>

@TOP Rexonicus ; >

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie zmuszam was do podawania swoich przykładów. Chce tylko wiedzieć, który z moich podanych nicków jest lepszy.

Przeciez to jest zalosne ... ktos sie ciebie spyta -" JO JO JO SKOND MARZ TAKI PRO NIK" a ty odpowiesz "SPYTALE SJE NA FORÓM" ...

Nick ma mowic cos o tobie, jak nie umiesz niczego wymyslec to albo jestes nie ciekawy albo poprostu pochloniety kompem i bez wyobrazni :>

@TOP Rexonicus ; >

Nie mam problemów z wymyślaniem nicków, bo chyba jakoś wymyśliłem moje przykłady. Nie ciekawy też nie jestem, bo wieloma rzeczami się ciekawie. Pochłonięty kompem też nie jestem, nie siedze 24h na dobe.

Opublikowano

Hahah... Miesiąc nazwę wybierać genialne ;D

Rexonus chyba lepsze, możesz zamiast ostatniej litery dużej zrobic wszystkie spółgłoski duże (czyt co druga litera) ReXoNuS.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Hahah... Miesiąc nazwę wybierać genialne ;D

Tak bardzo rozwalające :D

Cytat dot. nicku RexoniuS

RexoniuS to mi się bardziej z antyperspirantem kojarzy

Więc raczej RexonuS wybiorę. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...