Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp w v2

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie:

poradzę sobie w v2 na szponach ?

40 lvl archer poli 9

ok. 10k hp

Buff : skille pomoc m2 błogo m1

Defa mam 351.

Jelonek +9 czysty

22 sr

wit +12

10% na nieumarłe

Więc czy dałbym sobie rade i ile mniej więcej wbiłbym lvli na 6 marmurach z pd?

I jakie marmury polecacie?

76561198035884547.png

Opublikowano

Będzie ciężko.

Def się nie liczy na poli! A więc lepiej będzie nosić maskę na 1lv+0 z bonem 8 na trucie,niż maskę na 21lv+9 bez bonów.

W jelonku przydałoby się +35śr,ponieważ teraz będziesz dłużej bił.Postaraj się wyexpić kilka postaci do 20lv,i zmixować bony.

Marmury najlepsze to Dziki Sługa i SIlny dziki sługa.

Złe nie są też Zwierzaków z M1,oraz pająków.

Unikaj Małp,oraz Orków.

Opublikowano

Na razie moje marmury to Dziki sługa x2,Silny dziki sługa,Żołn.czar wiatru,Dziki żołnierz piechoty i Niedzwiedź :D

w 1h ile mniej więcej lvli bym nabił z pd 50%?

A co do jelonka to trochę szkoda mi tego witala bo daje mi on jakieś 600hp.\

Dodam jeszcze ,że mam 14 amurów.

76561198035884547.png

Opublikowano

zbrojke na 1 lvl wbij 2k hp i 10 do pz - wsadz kd speeda +3/4, jelonka zmixuj na sr 30+, maska 8 trucie i tarcza na omdlenie i lecisz :P

marmury - z m2 i pustyni - nie bierz z m1 i z doliny - najgorsze

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Lepiej kup sobie fms +9 i na BO ;)

Bo ci się nie opłaca 1 grupki brać . ;p

Na bo nie chcę już expić.

Fms mam ,ale to jest pytanie o V2 więc odpowiedz nie na temat.

zbrojke na 1 lvl wbij 2k hp i 10 do pz - wsadz kd speeda +3/4, jelonka zmixuj na sr 30+, maska 8 trucie i tarcza na omdlenie i lecisz :P

marmury - z m2 i pustyni - nie bierz z m1 i z doliny - najgorsze

Mam pro lwiej mrówki +9 z kd speeda +3 i defa +3 na razie 10mixow i 1500hp 3% na odbicie ciosu , 5 do pe i na wachlarze kilka %.

Tarcza to wydatek ok 20kk wiec mnie na razie nie stać na takie luksusy :D

76561198035884547.png

Opublikowano

Marmury - Pajaki oraz z Dzikie slugi , i inne z m2 .

Gdybyś zdobył dlonie kryta , oraz blogoslawienstwa + miksturki z kwiatów + troszke lepszt buff , poszukaj cos z intem dla szamana . I to bd kres mozliwosci .

No i oczywiscie Jak Pan @up mowił Lepsze srednie i Duzo % omdlenia .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Wybonuj EQ na 1 lvl i na kupuj marmurkow dzikiego slugi .

Tworzę serwer , ktory bedzie bez zbednego syfu ( bedzie on z rodzaju hard) , ktory przeniesie nas do czasow podobnych do 2010-2011 roku .

Oczywiscie exp bedzie troche szybszy jak i drop yang , handlarka roznosci tez bedzie bogatsza .

Opublikowano

Podstawą jest poli na ,,P'' więc na razie nie masz tam po co iść, 6 marmurków ? troche mało to jest tylko godz expienia więc wbijesz 1-2lv ogólnie to szkoda przepustek żeby tam iść.

up. bon na zwierzęta nie działa w v2

Opublikowano

Mozesz tez zalatwic eq z zwierzentami bo na v2 dziala to zawsze ci pomoze i marmur najlepszy pajaka do expa

Autorze,radzę Ci też unikać takich rad od osób,które nie mają pojęcia w temacie.

Na V2 nie działa żaden bonus,poza "Silny przeciwko potworom".Działa on na mobki w M1,żaby,i chyba małpy.

Opublikowano

Sama mam Archerkę 55 2xG M8, ciężko było expić na marmurkach w v2 na 40 .

Załatw lepszego Jelonka, takiego z 30/35 śr - włóż KD pod EXP +3 albo najlepiej 4 - to mały koszt jest :p
Poli dobij trochę wyżej żeby nie marnować szybko marmurków i dobij bufka do M5 przynajmniej - to moje zdanie na ten temat. :D

Opublikowano

Siemka mam pytanie:

poradzę sobie w v2 na szponach ?

40 lvl archer poli 9

ok. 10k hp

Buff : skille pomoc m2 błogo m1

Defa mam 351.

Jelonek +9 czysty

22 sr

wit +12

10% na nieumarłe

Więc czy dałbym sobie rade i ile mniej więcej wbiłbym lvli na 6 marmurach z pd?

I jakie marmury polecacie?

Więc tak. Na poli zawsze masz 60 defa więc na to nie patrz . Musisz załatwić sobie lepszego jelonka conajmniej 30+ śr , do tego coś na trucie i na omdlenie i 12k hp .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Do 45/48 lvl exp na bo a potem kup sobie dobre eq +9 I broń najlepiej 45 lvl +9 i polecam ci żeby jakieś biżuterie z 2k hp kupił i kd defa +3,4 do zbroji...... Wtedy może 2,3 grupy byś uciągną może 4,5 ale to max... I załatwa sobie buffa z lepszą magią możę 65 lvl + Życzę ci powodzenia ..

logo2.png

Opublikowano

ja grając ninja zamiast kozików i łuku zawsze biłam z konia fms a potem truta

to raz

po za tym na 40 lvl to raczej jeszcze orki większy drop:)

a potem v1 ostatnia i przedostatnia komnata

v2 dopiero najlepiej na 61

nowa tarcza butki i zbrojka no i biolog na 60 :)

Opublikowano

Po 1 grupce będziesz brał + nie rozwinięta polI więc potrzebujesz 3x więcej marmurków

średni to exp lepsze będzie BO, ale jak tam chcesz ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

A więc tak:

Poli staram się wbijac codziennie mam 12 narazie ale w metina gram dla zabicia czasu w wakacje.Nie mam zamiaru wbijac go na P bo to by zajelo jeszcze kilka msc.

Narazie mam ponad 11 marmurkow.

Mam juz 43 lvl i ok. Prawie 13k hp, jelona mixuje, narazie zbieram kase na helm trute.

Aha i nie piszcie nic o bo ,ponieważ to jest temat o v2 :)

Podstawą jest poli na ,,P'' więc na razie nie masz tam po co iść, 6 marmurków ? troche mało to jest tylko godz expienia więc wbijesz 1-2lv ogólnie to szkoda przepustek żeby tam iść.

up. bon na zwierzęta nie działa w v2

Kto mowil ze mam 6 marmorkow?

Ja sie pytalem tylko ile bym wbil lvli przy 6 marmurach z pd....

76561198035884547.png

Opublikowano

Skołuj eq pod hp, maske nawet na 1lv z truciem, postaraj się o coś na omdlenie, jelona mixuj do śr ok 35, ubranko 2k + cos do pz, blok tez by się przydał.

Oczywiście buff nawet 35lv 2x m (błogo, pomoc), fajnie by było jakbyś miał duże zielone poty, jeżeli zależy Ci na 'miłym expie' fioletowe też się przydadzą.

Nie patrz na deff, pod poli się nie liczy. To tyle jeśli chodzi o exp, nikt Ci nie powie ile dokładnie wbijesz, to zależy od Ciebie ;) Pozdrawiam, powodzenia ! :)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...