Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceńcie moje nowe intro ;)

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema właśnie zrobiłem swoje pierwsze intro, chciałbym poznać waszą opinię na jego temat, dajcie mi jakieś wskazówki co poprawić itp ;) Jkbc. do zrobienia go użyłem Sony Vegas 12 Pro oto link do filmu:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

muzyka, początek, gra, to co w grze w intrze można było wziąść coś lepszego - do dupy

Opublikowano

Nie wiem skąd wzięła się moda na 40 sek. intra, które są zlepkiem z gier,

1. Za długie

2. Monotonne

3. Po co dajesz napis ACTION!, skoro Mirilis ci i tak nie zapłaci?

4. Nie masz praw autorskich do muzyki z intra

5. Zero jakiejkolwiek pracy 3d, motiontrackingu, synchronizacji filmu z muzyką.

2/10

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Jak dla mnie za długie masz te fragmenty z gier. Lepiej pokazać więcej gier, ale krótszymi partiami. Bądź skrócić intro.

Intra fajnie się ogląda jak są max 20 sekundowe, a nie +30.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Okej dzięki za wskazówki, niestety action! muszę mieć w intrze bo kumpel jest już wyżej postawionym youtuberem i mi załatwił darmową licencje w zamian za umieszczenie tego na początku każdego filmu ;o

A mam do was jeszcze jedno pytanie, bo nie mam praw autorskich do tej muzy z intra, to co mam zrobić żeby dostać te prawa autorskie?? czy może jest jakaś stronka z muzyką którą można wykorzystywać?? jak to działa?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Okej dzięki za wskazówki, niestety action! muszę mieć w intrze bo kumpel jest już wyżej postawionym youtuberem i mi załatwił darmową licencje w zamian za umieszczenie tego na początku każdego filmu ;o

A mam do was jeszcze jedno pytanie, bo nie mam praw autorskich do tej muzy z intra, to co mam zrobić żeby dostać te prawa autorskie?? czy może jest jakaś stronka z muzyką którą można wykorzystywać?? jak to działa?

Ahh, sory, nie spodziewałem się, że początkujący youtuber będzie mieć licencję do ACTION!

Co do muzyki to na yt jest pełno kanałów "uncopyright music", jest jeszcze kilka stron. Np. licencja Creativ Commons.. Często youtuberzy mają w opisach.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

muzyka, początek, gra, to co w grze w intrze można było wziąść coś lepszego - do dupy

Wypierdalaj dla Ciebie prefekt intro to jak ktoś wpierdoli klocka na klocek i potem go wyjebie jebaną kwadratową łopatą.

Całkiem spoczko intro lecz popracuj w Adobe After Affect, nie zbyt lubie intra a tym stylu, lecz to przypadło mi do gustu, ale ten napis na początku nie zaciekawy. ;/ Lepiej by było, że ten Action! się pojawia i od tego momentu zaczyna się cicha muzyka, jeżeli chcesz mogę je pobrać i trochę przerobić. :)

@edit literówka.

Opublikowano

@ Jeżeli nie masz praw autorskich do muzyki to wystarczy, że w opisie filmiku wpiszesz nazwe muzyki i autora.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

1.Za długie

2.Początek do 0:11 usuń i wywal całkiem

3.Zmień Nutkę na dynamiczną jakąś lepszą

4.Użyj innych gier a nie ciągle to samo co w innych initrach chodzi mi tu o Crysis itp

Ogólnie na zachętę daje ci 5/10

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Całkiem fajne intro. Te logo actiona nie potrzebne na początku i koniec słaby ;f. Co to za gra w 0:32( te wyścigi) i w 0:34 z tym pociągiem.?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zdanie proo youtubera xD (czyli moje ;D)

0:00-0:12|0:17-0:26 wywal bo niszczy filmik

Co do długości 30sec MAX

Zakończenie powinno być inne (na zaciemnieniu)

JAKOŚĆ !!!

muzyka ujdzie jakoś

Więcej krótkich ujęć w najnowszych gier (Crysis 3,Bf3,TR, itp) takie z akcją szybką i dobrą :D

PS. dlaczego dałeś logo actiona (czytałem że kolega ci załatwi) ale twój kolega musi być gościem z top15 SuB na yt (a wątpię), bo action nie będzie ryzykować na gościu który ma 0 subów i wrzuca gry słabej jakości na yt z gier w które nikt nie gra ...

Ps2. Gdy ludzię zobaczą że na początku masz takie logo to masz 100% szansy że cie oleją bo pomyślą że masz na nich wyjebane bo robisz filmy dla kasy a nie dla nich czy z tego że lubisz coś takiego robić

a co do oceny to 3/10 (bez tamtych momentów moge dać 4/10)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...