Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlot kierowców społeczności MPCforum 11.08.13

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś nagroda za najlepszy tuning czy satysfakcja? xD

Pewnie like ;D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

To z tymi 40 lajkami różnie bywa... :D

Wygrałem konkurs jak był zlot BMW i z 40 lajków dostałem 7. xD
Ja tam nie potrzebuję tych lajków, tylko przyszłym zwycięzcom je dajcie (w sumie to i ja mogę się przyłączyć do akcji i dla zwycięzcy dajmy 50!). Hmm? :)

Opublikowano

Kurde zawsze mi coś musi w niedziele wypaść :/ Nie dałoby się kiedyś zorganizować zlotu w sobotę ?

Pomysli sie ;)

Co do lajkow, jesli nie dostales wystarczy napisac do mnie lub kogos z teamu nfs PW i to wyjasnimy ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja w sumie też ostatnio dostałem może z 10 lajków :D No ale co jakiś czas mi przybywają za inne rzeczy, chociaż generalnie mam

te lajki gdzieś. Jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym następnym razem np o zdjęcie 5% warna :) zamiast lajków

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Prosze juz powoli zbierac sie na TS/World'zie abysmy ruszyli rowno o 19 z pełną parą ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pozdro. z różoffego Capri! Dzięki za trollowy zlocik mam nadzieję, że na następnym nasz pomysł z Piotrkiem wypali ;)

18111722693159480006.jpg

20915984963699934850.jpg

93988298266825447943.png

Opublikowano

Szczerze, wczorajszy zlot średnio się udał, było więcej zamieszania niż ludzi na ts`ie. Następnym razem prowadzący niech zna trasę przejazdu a nie tylko tyle ze na mapie zaznaczy na odwal się .

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Szczerze, wczorajszy zlot średnio się udał, było więcej zamieszania niż ludzi na ts`ie. Następnym razem prowadzący niech zna trasę przejazdu a nie tylko tyle ze na mapie zaznaczy na odwal się .

Wiem, wiem. Przepraszam za to, wczoraj bylem kiepski ogolnie. Nastepnym razem będzie o wiele lepiej, bo kto inny prowadzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tydzień temu jak prowadziliśmy połowę zlotu z AGdybyTak to poszło nam całkiem dobrze.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Na nastepnym zlocie ja sie bede zajmowal uciszaniem krzykaczy, wiec radze byc cicho.

Beda 2 ostrzezenia, ale za 3 razem ta osoba dostanie bana na 10 minut aby sb odpoczela.

Ps. Nie ma w tej sprawie znajomosci.

Jechalismy po wyznaczonej wczesniej trasie, patrz 1 post.

Caly czas mialem mapke i mowilem w ktora strone.

Jesli chodzi o to ze zrobilismy kolko wokol miejscowki to nie moja wina, mowilem prawo ale mnie nie bylo slychac bo ciapciak mnie zagluszyl i wszyscy pojechali prosto przed miejscowke.

Mam kilka fotek ale dopiero we srode wrzuce, jak bede na kompie.

Opublikowano

Na nastepnym zlocie ja sie bede zajmowal uciszaniem krzykaczy, wiec radze byc cicho.

Jechalismy po wyznaczonej wczesniej trasie, patrz 1 post.

Jesli chodzi o to ze zrobilismy kolko wokol miejscowki to nie moja wina, mowilem prawo ale mnie nie bylo slychac bo ciapciak mnie zagluszyl i wszyscy pojechali prosto przed miejscowke.

Spokojnie jak na wooojnie :P ja trzymam kciuki za następny zlot :D

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...