Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP HACK

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

nie dziala gdy wlaczam tego hacka to wyskakuje mi blad component 'FM20.DLL' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

Opublikowano

Musisz ściągnąc FM20.dll z jakiejś stronki szukaj w googlach ale mi i tak nie działa bo jakiś błąd z module ;/

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

@UP scana bys dal.

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Rekrut
Opublikowano

teraz jak wlaczam hacka mam taki blad System error &H8007007e (-2137024770). Nie mozna odnalezc okreslonego modulu

wie ktos jak temu zaradzic??

Opublikowano

@up

Też to mam i nie wiem co zrobic ;p

!!!nie działa!!!

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Nie radze tego sciagac tym kturzy nie maja dobrego anti-vira poniewasz ma on powarznego virusa

ktury moze zniszczys windowsa

przynajmniej tak kasperski mi wykryl

Opublikowano

@UP tez tak mialem i wszedzie na dysku C mialem skrot do hacka.

Bedzie trzeba zrobic formata bo to kompa jebie.

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

omfg, rodzice powinni co niektÓrym zabronić siedzenia przy kompie(bo pSzynajmniej tak im mUwi antywirÓs) , to nie jest żaden wirÓs tylko komunikat dla lam. shutdown -a, albo zabić proces. co niektÓrych może zastanowić co robi ten program, skoro miejsce na c zmniejsza sie zamiast zwiększać.

edit

plik kopiÓje sam siebie w pytkę razy

edit2

co za typ, dlaczego nie napisałeś osobnego tematÓ że jósh wykrywalny jest twój hax, skoro w tym samym czasie rozpocząłeś 4 topic'i

• Dodaj nową pozycję...