Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] silver 5, cel gold 5

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto odbanowali i zostało mi silver 5 z wysokim mmr, (z goldami 5 ciagle gram) i po 30 pkt dostaje

póki co na 26 gier z silver 5 do silver 2, mid się znudził bo piękne to że supporty fajne grają i zazwyczaj jest to 1-2 pick

co do poziomu na wescie, to ludzie wiedzą jak grać, cele mapy(baron itd.), kiedy mają z lini zejść, jak feeduja to grają pod turretami, jedynie to jak jungla jest słaba to może uprzykrzyć, jeszcze nikt nie sapał że call > order, dbl mid itd, kazdy wybiera i nic nie mówi. Skracając to mogą linie przegrać, ale w late się poprosi o nie łażeniu po liniach to zrozumieją.

Zdarza się też że team pomaga powstać jak nie wygram lini :D

Staram się nie feedzić aby mmr nie stracić, po każdym takim 1/5 spada strasznie o ok.-7pkt za wygrana a przegrana to -20 zamiast -10.

A co najlepsze niema polaczkow i ciężko flamować bo ludzie jakoś tego unikają, jak zobacze w grze to wrzuce, chodź rzadko widze kłótnie, tylko jak grałem 1/5 anivia full ad to mnie ciśli a tak to nie przypominam sobie o niczym.

silver 1

mugz.jpg

silver 5-2

95349602236529495838.jpg

na farcie do golda ;D

Opublikowano

Chyba cię na westa przeniosę, bo ten silver na eune to koszmar jakiś... :D

GJ i powodzenia ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Takie gadanie że na wescie nie ma nobów , ale na pewno też się zdarzają , a jak nikt nie nobi to łatwo wejsć do golda nawet wyżej jeśli sam lekko wycarujesz , prawda ?

Co do tematu to widzę że ładnie wygrywasz rankedy , proponuje nadrobić z farmą oraz składać inne buildy pod adc

Opublikowano

@up

no kto mówił że nie, ale jak takiego nooba pocisniesz że zjebał akcje, to zostaniesz uspokojony abyś nie flamował, i koleś się posłucha aby tego nie robić

przez pobyt w silver 3 chyba ja najwięcej feedzilem z teamu ;p

silver 5 było sporo throwów, gra w gre throw, ale już jest git

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No gratuluje, sam chciałbym wyjść z tego syfu. Mam nadzieję, że tym ogarniętym graczom się to uda. Mi komputer nie pozwala :)

Pozdro i graty

Opublikowano

xwdv.jpg

1 promote do jedynki lecz nie udany, ale wczoraj dużo osób narzekało na team, może taki dzień

1 gra, easy win

2. suicide support, jungle first time 1/7?

3. suicide support, top first time 0/14

4. easy, lecz throw

cały czas też w enemy dobierało mi gold 1-4, a u mnie silver 1-gold4

+ do przegranych dorzuciła się nie forma, chyba lane musze zmienić ;D

a do promote doszedłem grając adc na midzie, dobra meta

aktualnie 74lp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...