Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerf Mastera Yi?

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co to jest counter pick? Annie kontruje syndre i robi z nią co chce. Jeździ po niej jak ty fiatem. Pozatym ludzie nie ogarniają ,że nie liczy się cena postaci tylko trzeba umieć grać. xPeke kassadinem za 3150 jedzie każdą postać za 6300 ap. Idąc twoją logiką to można powiedzieć ,że darius jest lepszy od garena ,a fiora od mastera -.-

Annie kontruje Syndrę ? Pierwsze słyszę xD Jeżeli ktoś ogarnia mechanikę Syndry, to Annie nie ma życia. Wystarczy poke z Q, a jeżeli Annie użyje ulta, można dosłownie rzucić tym jej miśkiem ^^.

Co do tematu, wystarczy, że znerfią jego ulta, żeby cd się nie resetowało i może trochę zmniejszyć dmg, tyle wystarczy.

@Jak chcesz, zagraj Annie, a ja Syndrą i zobaczymy, nie chce mi się już spamować, swoje napisałem.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Annie kontruje Syndrę ? Pierwsze słyszę xD Jeżeli ktoś ogarnia mechanikę Syndry, to Annie nie ma życia. Wystarczy poke z Q, a jeżeli Annie użyje ulta, można dosłownie rzucić tym jej miśkiem ^^.

Co do tematu, wystarczy, że znerfią jego ulta, żeby cd się nie resetowało i może trochę zmniejszyć dmg, tyle wystarczy.

przecież cd resetuje się tylko w skilach postawowych , a ult trwa dalej -.- Dlaczego teraz płaczecie ? Skoro kiedyś po użyciu ulta i zdobyciu fraga od razu się wszystko odnawiało łącznie z ultem .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ale dobra annie robi z dobrą syndrą co chce rozumiesz? Annie szybciej zestunuje i wywali bursta.

Opublikowano

nerf zbedny na kazej pozycji na jakiej by nie byl sa lepsze picki....

ap kiedys byl viable a ad jest bezuzyteczny bez inicjatora

po co to nerfic?

­

Opublikowano

Dobrze, że jest nerfiona. Ta postać była i jest jedną z moich ulubionych, lecz nie lubię szybko zabijać, wolę się pobawić. Nerf dmg = Jeszcze częściej będę nim grał. Tylko żeby to nie był taki nerf, że nie będzie nadawał się już do grania.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Imo ap yi był useless w late, z aa nic nie walił, a ad yi opiera się głównie na aa i wuju style.

Opublikowano

up lol ap yi to w late slaby pozdro odpalał ulta i gdy zgarnał killa to był spam q bo odnawiało mu się wiec nie wiem czy taki slaby w late.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Za usunięciem bym nie był. Dlaczego mieli by usuwać postać, która istnieje od początku gry? Po prostu trochę go znerfić i to by wystarczało. A to, że nie którzy płaczą jaki to master nie jest op to jest ich wyłącznie wina, pozdrawiam.

TristanaSygnatura.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu (miałem 16lvl) postanowiłem zagrać sobie Masterem. Mecz wyglądał tak:

early game: lamię

mid game: nadrabiam sporą ilością killi

late game: pentakill.

Teraz zadajcie sobie pytanie: czy nie wymaga on nerfa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...