Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z płynnośćią metina...

IntelC0r3PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Otóż mój problem polega na tym, że gdy gram w metina dokładniej na ravi to mam straszne lagi... gdy jestem gdzieś gdzie nie ma ludzi jest git, nic nie zacina itd. Ale gdy wejdę na ch1 w m1 to ledwo się mogę ruszać... tak samo jak na przykład przejeżdżam koło biologa i tam dropią hematy i tak samo nie mogę się prawie w ogóle ruszyć. Dodam że mam laptopa a to jego specyfikacja.

-6gb Ram

-Intel I5-3210M

- AMD Radeon HD7670M 2 GB.

-Windows 8

Opublikowano

problem leży w windowsie. Metin niestety jest starą grą która była robiona pod windowsa XP. Spróbuj uruchamiać ze zgodnością XP.

Opublikowano

%Up spróbuję, zaraz edytuje i powiem czy coś pomogło.

//edit poszedłem do m1 na ch1 do wyraj, jest tam mniej osób. Wydaje mi się że troche lepiej, ale jak poszedłem do jinno gdzie jest 3x więcej osób. To 0 różnicy ;/

Opublikowano

Podaj model dysku. Zacinanie w M1 jest własnie nim spowodowane. Sam miałem na starym laptopie ten problem. Na obecnym nie mam tego problemu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

twój komputer nie akceptuje metina i chce żebyś go wyłączył

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...