Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dom

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was użytkowników forum małą prośbę, otóż moje pomysły się wyczerpały, mógłby ktoś zrobić mi dom na płaskiej powierzchni ? odwzorowałbym się na nim w moim safe. Z góry dzięki. Daje limit like.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ehh wolałbym zobaczyć z bliska, bo z filmu to cięzko ;P a o domek chodzi mi jakiś nie duży, więc z milionerami nie da rady ;P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

jakieś takie epickie, gram tam na Industrialcraft więc może być jakiś taki nierealny :P sam wpadłem także na ekstra pomysł, ale dużo surowców bym potrzebował, więc jednak wolę poczekać :P

@edit

może też być modernizacyjny

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano
http://www.planetminecraft.com/

O ile mogę zareklamować (jeśli nie, to proszę pana moderatora o usuniecie). Jest tam masa świetnych i inspirujących budowli.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

@up

lol jeszcze 20 min temu ta strona mi się dziwnie wyświetlała, dzięki ;P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

@Nie masz wyobraźni?, po co grasz w tą grę, skoro na forum pytasz się czy ktoś ci zbuduje domek ;_;. Osobiście nie umiem dobrze budować jak ReZigiusz, czy AjDelti, ale nigdy nie ściągałem projektów z innych forum, czy tam randomowych stron.

@Jeżeli to się nadawało do warnu to : Jak chcesz mogę ci zbudować dom. Podaj gg lub skype

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

temat można cls, znalazłem już fajny, a co do Cb @synekk to napisałem, że już nie mam pomysłów ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...