Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie - dziwne ścinki.

Nikodem2212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Chciałem dzisiaj nagrać pewną akcję z WarZ programem Mirilis Action ale mam dziwne ścinki, nawet jak ustawię grafikę na LOW to jest to samo ;x Wiekszośc youtuberow na slabszych pctach mają po 60 klatek a ja mam po 25.. a jak ruszam myszką to w ogóle tragedia.

Komputer mam w miarę OK, wszystko jest w sygnaturze. Ktoś mi doradzil ze musze nagrywac na inny dysk niz mam gre i system, to prawda? Mam 2 dyski 2,5cala po 500gb 7200rpm, mysle ze sie nadadzą?

nigdy nie nagrywalem ani nic wiec nie wiem jak to wyglada, bylbym wdzieczny jakby ktos doswiadczony mi napisal co i jak zeby wszystko bylo OK.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jakim programem nagrywasz? Nie mów tylko ze na średnim kompie próbujesz frapsa..

I spróbuj nagrywać na ten inny dysk na low + przeczysc kompa CCleanerem np. I przeskanuj antywirem.

Opublikowano

Jakim programem nagrywasz? Nie mów tylko ze na średnim kompie próbujesz frapsa..

I spróbuj nagrywać na ten inny dysk na low + przeczysc kompa CCleanerem np. I przeskanuj antywirem.

Napisalem ze nagrywam Mirilis Actionem, wydaje mi sie ze i5 na 4,1ghz i mocno podkrecona 660ti to jest juz w miare dobry komputer. system czysciutki. sprobuje na inny dysk nagrywac.

Gimper na i5 2500k i 560ti mial w lolu na full detalach 60fps przy nagrywaniu, ja w lolu mam po 30 na low przy nagrywaniu (?) :D

Opublikowano

Hm, skoro nagrywasz, nie streamujesz to może leży to w ustawieniach actiona. Frapsem próbowałeś?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dysk jest raczej w porządku, nie ma bad sectorów. Dyski 2.5 Seagate Barracuda Momentus.4 7200rpm nada się do nagrywania? Bo mam takie 2 na zbyciu :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...