Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Eu Hack

miziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

apik , jest wszystko napisane przy linku z hackiem na tej stronie , ale ok moge ci to łatwiej wyjaśnić :

Jeżeli posiadasz klawiature po prawej stronie masz klawisze z cyframi , hack ma 3 opcje które uaktywniasz klawiszami 1 , 2 , 3 (Nie myl z cyframi na górze )

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

apis 5 się daje w Edycji wybranej przez ciebie postaci której chcesz ją wstawić ,

ziomekwolwo1234 już edytowałem możesz pobierać na luzie z rapidshare ;)

ale np.jak bym chciał dac tobie 5 to co i gdzie mam wcisnąć

Opublikowano

apik , jest wszystko napisane przy linku z hackiem na tej stronie , ale ok moge ci to łatwiej wyjaśnić :

Jeżeli posiadasz klawiature po prawej stronie masz klawisze z cyframi , hack ma 3 opcje które uaktywniasz klawiszami 1 , 2 , 3 (Nie myl z cyframi na górze )

może zedytuj pierwszy post i wytłumacz gdzie na klawiaturze znajdują się przyciski NUMPAD 1.2.3 xD

@UP

wchodzisz na jego profil i naciskasz 5 gwiazdkę , masz jakiś jeszcze problem ? to załatwcie to na PW

@DOWN

QWA nie SPAM ! jest taka opcja jak EDYCJA POSTA!

hardcore.jpg

Opublikowano

i taka odpowiedz jest super bardzo dobra należy ci sie 2 razy 5.Ale hak i tak mi nie działa

Opublikowano

Ok apis jeżeli chcesz i dać piątke , wystarcze nacisnąć na mój nick i po prawej stronie w górnym rogu , masz gwiazdki , jest ich 5 , jeżeli chcesz mi wstawić piątkę nacisnij na 5 gwiazdkę

co do kroków edytuje topic i wytłumaczę wszystko w krokach , ale specjalnie dla ciebie w tym poście też napisze :

1. Pobieramy plik

2. Rozpakowujemy plik

3. Otwieramy FaithInject.exe

4. Naciskamy na add i wyszukujemy pliku Combat Arms Hack.dll

5 . W proces name wpisujemy Engine.exe

6. Naciskamy Inject i włączamy combata

7. Miłej gry

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

może zedytuj pierwszy post i wytłumacz gdzie na klawiaturze znajdują się przyciski NUMPAD 1.2.3 xD

@UP

wchodzisz na jego profil i naciskasz 5 gwiazdkę , masz jakiś jeszcze problem ? to załatwcie to na PW

spoko juz zakumałem

@DOWN

QWA nie SPAM ! jest taka opcja jak EDYCJA POSTA!

Opublikowano

miziolek właśnie wzbogaciłeś sie o 5 gwiazdek.

A wróćmy do tego haka to on wogule wam działa.

Opublikowano
xD działa zrób tak jak napisałem w powyższym poście

Opublikowano

Yyyy spoko xD , ale jest taka opcja Edytuj , dzięki której możesz edytować swoje wybrane posty , 4 posty na raz nazywamy spamem

Opublikowano

Qwa co jest o_O gdzie jest moderator ? o_O

Burdel jest i tyle, a apis musi przeczytać regulamin forum, a tak btw. to pierwszy raz widzę żeby ktoś napisał 4 posty naraz xD

Zamknijcie ten temat bo się upodobniamy do działu metin xD, a jeśli będziecie mięli jakiś problem z hackiem lepiej piszcie miziolkowi na pm bo to już jest przesada jaki tu spam jest

Mariuszw13.png
Opublikowano

NEO to cie robił i jak cos nie w paski zmien forum ;]

THX masz 5 za linki

Rozumiem cię ale jak można być takim downem? Jak ty w ogóle doszedłeś tu na forum?

Ps. Kup se słownik ortograficzny!

Pozdrawiam

Opublikowano

Ten spam to wam sie chyba śni po nocach najczęściej spotykane odpowiedzi na tym forum to nie róbcie spamu <_< <_<

Opublikowano

Ten spam to wam sie chyba śni po nocach najczęściej spotykane odpowiedzi na tym forum to nie róbcie spamu <_< <_<

no jak qwa piszesz 5 postów pod rząd to co ty qwa chcesz ?!?! powinni takich banować na miejscu

hardcore.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie jest błąd przy rozpakowywaniu...

no i wirus-robak jest ;))

"Mogę paść na raka z dziesięcioma przerzutami,

Mogę siedzieć pod celą przy planszy z warcabami,

Mogę pomóc bliskim i nigdy ich nie zawieść,

Mogę zdobyć fortunę i komuś ją zostawić..."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No tylko Ten hack ja podałem już dawno temu i sam nie wiem czy jeszcze działa ;d

Ale jeżeli wyskakuje ci sucesful to oznacza że jednak tak...

Teraz tak kolego : ten hack nie ma żadnego panelu sterowania jak w wielu hackach , że naciskasz insert i wyskakują ci opcje itp itp

Kiedy odpalasz hacka i wyskakuje ci sucesful wejdź do zaloguj sie wejdź do jakiejś gry i tam naciskaj 1 , 2 , 3 , ale za nim coś zrobisz przeczytaj dokładnie o jakie chodzi 1 ,2 ,3 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...