Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy gram komp sie wylacza

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko zaczelo sie pieknego czwartkowego poranka gdy chcialem zagrac w league of legends, mowie walne sobie rundke, no i gralem, gralem i po jakichs 20 minutach komp sie wylacz, mowie sobie, ze to moze byc przypadek, wiec gram jeszcze raz, to samo, zmniejszylem detale w lolu i wzialem 'oszczedzanie energii' i chuj ! znowu to samo po 20 minutach. gralem przed chwila na botach.. znowu.

co sie moglo stac? nigdy nie mialem takich problemow

Opublikowano

Sprawdź temperatury. A na pewno możesz wyczyścić cały komputer z kurzu i zmienić pastę termo przewodzącą.

Opublikowano

wyczyscilem i zmienilem paste, zauwazylem jedna roznice - teraz WYLACZA SIE NAWET JAK NIE GRAM.

Opublikowano

Więc tak, mój obecny lapek padł mi już 2 razy.

Po prostu spalił ci się jakiś microukład, nic z tym nie zrobisz, możesz spróbować go wypalić, na necie jest masa tutków itp. albo pójść do specjalisty (raz płaciłem 350 zł).

Obstawiam, że lapek od HP.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

@MaKrak

Tak

@ProEloGamer3

no kurwa mac ja pierdole zajebiscie dwa tyg. temu skonczyla mi sie gwarancja na kompa:)

Opublikowano

Graj na laptopie tylko na baterii i powiedz czy się będzie wyłączał. Jesli nie, obstawiam walnięty zasilacz.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

No, ale gram na baterii. (caly czas sie laduje)

teraz jestem na old pc

Opublikowano

Jak poprawnie wymieniles paste i wyczysciles chlodzenie to powodem moga byc zimne luty, ale najpierw postaraj sie wykluczyc wine systemu - przeinstaluj calosc z recovery i zobacz czy bedzie to samo. Jesli tak, to oddaj do serwisu do wygrzania albo sam sie w to pobaw jak masz odpowiedni sprzet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...