Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komp sie wylacza

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając raz jeszcze twój opis problemu , jestem teraz w 70% pewny że masz zasilacz do wymiany . Spróbuj odkręcić obudowę laptopa i sprawdzić czy gdzieś tam nie widać naklejki producenta zasilacza .

Sry za double post ale nie moge cytować w edytowanym poscie powyzej jak to przeczytałem to pierdolłem kolego gdzie ty masz zasilacz w laptopie ? jeżeli zasilanie idzie z płyty głównej i jakiej naklejki jak się nie znasz na jakiś temat to nabijaj inaczej posty bo w ten sposób nie najlepiej ci to wychodzi :/

oynk.png

Opublikowano

UP@ "Znawca" się znalazł , jak byś nie wiedział to ci powiem jakie znaczenie ma zasilacza do temperatur , jeśli zasilacz nie dostarcza odpowiedniej energii podzespołom to podzespoły się "męczą" i stąd te wysokie temperatury . Jeśli nie masz w ogóle o tym pojęcia to nie gadaj niepotrzebnie

@edit . Jak narazie to ty nabijasz sobie posty pajacu . Wiesz co ja ci powiem ? Nie będę tu wyrażał wulgaryzmów na twój temat , bo jak przeczytałem twój postac z paroma kumplami to aż do teraz nie możemy przestać się śmiać . A skąd bierze energie cały laptop jak nie z zasilacza idioto ? Może na baterie słoneczne wszystko działa co ?

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Tak czy siak zasilacz jest na zewnątrz laptopa i nie ma co szukać naklejki w środku. Zasilacz dostarcza energię przez baterię więc nie wiem o co chodzi ci z tym że zasilacz nie dostarcza odpowiedniej energii podzespołom? Może być popsuta elektronika sterująca przydzielaniem i kontrolowaniem napięcia albo sama bateria ale po screenie widać że napięcia są prawidłowe i nie skaczą zbytnio.

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi , że może być jakiś niedobór napięcia do podzespołow , w każdym bądź razie ja nie jestem od tego specjalistą więc już ci nie jestem w stanie pomóc .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

HAHAHAHA

kolego napiecia masz na screnie prawidłowe przeczytaj co napisałeś tam u góry i jaki niedobór chłopie niedobór to ty masz mózgu jeżeli dostarczałby za mało energi wogóle by się laptop nie włączył a nie grzał się

@Topic

Jest poprostu ciepło i dlatego tak sie dzieję nam jest również bardzo ciepło jak i naszym komputerom my się pocimy one nie mogą sie pocić ale się grzeją ty idziesz na basen i sie chłodzisz on potrzebuje podkładki chłodzącej która go schłodzi

Tak kończać kolega z zasilaczem rozjebał system hahahhahah

oynk.png

Opublikowano

przestancie sie klocic,

zauwazylem dzis, ze gdy slucham muzyki to sie zacina. moze to wam podsunie jakas mysl

powiedzcie mi jak podkrecic wiatrak w speedfanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...