Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isrobot - Silk Sie Wylacza

irless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 tygodni uzywam isrobota i od poczatku mam ten sam problem. Gram na RuSro. Wszystko odpala sie jak nalezy ale po jakims czasie, czasem 30 minut czasem 24 godziny Silkroad sam sie wylacza, nie wiem czy to wina bota czy czego.

Gram na laptopie, mam windows 7 ale specjalnie sprawdzalem na XP i VIste, bylo to samo. Laptop spokojnie ciagnie 10 silkow., a ja odpalam tylko jednego, czasem dwa. Nie wiem czego to moze byc wina. Nie wyskakuje przy tym zaden komunikat, po prostu sie wylacza. Czy cos na nim robie, czy tez nie dotykam i tak to robi. W procesach obciazenie to 1-2%

Ma ktos jakas rade?(reinstal nie dziala, formatowalem 4 razy lapka wiec za kzdym razem silka wygrywalem od nowa, wszystko smiga zostawione oprocz tego silka z tym botem, bobez bota silk smiga, robi to w roznych momentach i najczesciej na spocie tam sam z siebie). Raz juz sie zdarzylo ze sie wylaczyl jak pisalem na guild chacie.

To chyba wszystkie informacje o ktore moglibyscie zapytac,jakiejs rady?

Opublikowano

Dokladnie mam to samo w folderze z grą SilkBug znalzlem

sro_client.exe (2984) - Unhandled ACCESS_VIOLATION Exception (0xc0000005) pod adresem 0x1006aaa3

w module C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll (2010-01-08:14-30-22).

Rejestry:

EAX 00004B00 EBX 04EB220C ECX 00004B4A

EDX 04EB6D56 ESI 10C23AB0 EDI 0000066F

CS: EIP 0000001B: 1006AAA3 SS: ESP 00000023:0012 FA30 EBP 00000023

C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll na adres: 1006aaa3

C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll na adres: 1004b690

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: 76b579

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: cd608c

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: 487f10

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: fffff938

sro_client.exe (700) - Unhandled ACCESS_VIOLATION Exception (0xc0000005) pod adresem 0x1006aaa3

w module C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll (2010-01-08:14-43-13).

Rejestry:

EAX 00006700 EBX 04EAE01C ECX 0000675A

EDX 04EB4776 ESI 10C23AB0 EDI 00000689

CS: EIP 0000001B: 1006AAA3 SS: ESP 00000023:0012 FA30 EBP 00000023

C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll na adres: 1006aaa3

C: \ Documents and Settings \ Mylo \ Pulpit \ RUSROBOT \ Silk.dll na adres: 1004b690

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: 76b579

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: cd608c

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: 487f10

C: \ Program Files \ Astrum Online Entertainment \ SilkRoad Online \ sro_client.exe na adres: fffff938

to jeden z 100 raportów; p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

spróbujecie reinstal silka i bota jak to nie podziała to może następny update będzie to się naprawi

@Donw

użyć no dc ale już tego nie ma xD

1. (Auto Traning Nie Jest Pod Świetlony

-Zobacz czy na 100% masz nową ver. isrobota

LUB

-Spróbuj wyłączyć Anty Virusa

2.Pytajniki Przy Uruchamianiu

- częsty błąd włączaj bota do skutku

,

- zmień klienta z doświadczenia wiem, że bot praktycznie nie działa na no-dc 1,43 (Używaj Clienta Zawsze Tego Co Jest W Bocie )

,

-pytajniki wyskakują częściej z klientem typu no-dc

LUB

- Zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej.

3. Bot się zacina lub laguje

- zmiana wersji bota

,

- rozdzielczość ekranu w silku powinna być 1024x768 lub większa

,

- wina bota oczekiwać na nową wersje (przypadek z wersja 1,87)

LUB

- upewnij się czy masz zainstalowane biblioteki framework 3.0 i 3.5

4. Bot nie wraca na spota, itp:

- Co do powrotu konieczne jest zaznaczenie opcji Loop all bot activity (inaczej po jednym wpadzie na mooby po powrocie do miasta bot będzie stał w miejscu)

- brak kredytów (może błahy powód, czasami zdarza się więc radze sprawdzić ilość kredytów)

Zbieram +

Opublikowano

Wlaśnie tak zrobilem tera nie mogę się zalogowac przez bota bo są dc przy logowaniu da się to jakoś zrobic by nie bylo dc ;p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten sam problem co koledzy na początku (pomocy) normalnie silkroad się wyłancza bez niczego... bez zadnej infermacji zadnegó błędu errora czy czego takiego...

stawiam na noce 2 postacie Rogue 24lvl i 40 %

i Bard 24 lvl i 80% rano się budze patrze 1 silk działa.

Rogue wbił 26 lvl i 40%

Bard (wyłaczył się) 25 lvl i 10% ;/

nie wiem czemu ale zauważyłem że tylko Bard sie wyłancza nawet jak puszczam 3 postacie to Bard sie wyłaczy po ma godzinie.

a puszczam samego Barda też się wyłaczy.

(((((POMUSZCIE))))))

(jak możecie oczewiście)

Z góry THX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...