Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaka klawiatura?

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak mam dylemat bo nie wiem jaką klawiature zakupić nie wiem czy Corsair Vengeance K95 wygląda wyje***cie !

polećcie coś fajnego a będzie Lajk [ jak sie na nią skusze :D ]

co ma w niej być?

- Podświetlenie [ tylko nie zielone/pomarańczowe ]

- Ciche klawisze [ w nocy nie chce nikogo budzić ha :D ]

- Wysoki profil [ na niskim nie idzie pisać/grać ]

- Do 500 złoty.

Edit- Ups nie ten dział//

Opublikowano
Opublikowano

Corsair Vengeance K95

jest w chuj niewygodna do gier. Klawisze podejrzanie trzeszczą. Jest wiele lepszych klawiatur, corsair jest jak taka z biedronki czy tesco, ale z led'ami pod klawiszami. Jedynie wykonanie to mały +. Ale i tak jest paskudna

polecam razer deathstalker'a w wersji blue. Zajebiście się pisze i gra na niej. pozdro

Opublikowano

1 - Brzydka

2 - Zielony podświetlacz i nikki profil

3 - Zielony podświetlacz i nikki profil

4 - Brzydka

5 - może może [ nadal brzydka ]

jak czytam twoje posty to nie dobrze mi sie robi.. nie czytasz wgl o co chodzi w temacie, jedynie żeby nabić posty..

To Ty czytaj oferty. Wskazane przez Ciebie klawiatury z ZIELONYM PODŚWIETLACZEM mają 5 profili kolorystycznych do wyboru. Niedobrze mi się robi na widok ludzi, którym człowiek chce pomóc, a jeszcze problemy stwarzają. Ni w dupę ni w oko.

Opublikowano

To Ty czytaj oferty. Wskazane przez Ciebie klawiatury z ZIELONYM PODŚWIETLACZEM mają 5 profili kolorystycznych do wyboru. Niedobrze mi się robi na widok ludzi, którym człowiek chce pomóc, a jeszcze problemy stwarzają. Ni w dupę ni w oko.

no dobrze mają inne kolory ha ale strasznie nie lubie niskiego profilu klawiatur.. nie idzie pisać na nich i są no poprostu małe [ tak samo na laptopie nie lubie pisać ]

proponować coś dobrego ;P

Opublikowano

Polcam Razer Anansi . Instalujesz program , masz całą paletę kolorów , nawet pulsujące mozesz ustawic kolory , cichutka , mechaniczna , mozesz grac nisko lub wysoko , duzo klawiszy gamingowych . Posiadam , polecam , ladnie komponuje sie z Razer Deathradder

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...