Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra/Bijatyka na PC

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie sądziłem,że kiedyś będę szukał pomocy w takim zakresie,ale szukam jakieś bijatyki na PC. Krótko. Wiadomo, masa tego jest na konsole,ale są jakieś dobre na PC. Generalnie wszystko. Może być jakiś boks,MMA lub coś w stylu Tekkena lub MK. Najlepiej gdyby nie była to przedpotopowa gra. :) Do pogrania zarówno samemu jak i z przyjaciółmi.

Opublikowano

Mortal Combat chyba troche stare już. A chciałbym coś z dobrą grafiką. I bardziej realistyczne, takie na współczesne czasy.

GTA? :D To żart tak?

Little Fighter patrzyłem,no ale to nie to :P

Mam na myśli bardziej coś w stylu:

Opublikowano

Grałem u brata na ps3 w mortal kombat ( najnowsze) grafika super , wgl gites gra :)

Pewnie za pomocą emulatora takie coś na 100 odpalisz :)

Sam grałem na Pc w teekena , więc jak chcesz - fajna gra ;d

Modki to dźiffki

Opublikowano

Tekken 5, tylko Emulator musisz ściągnąć. Jak masz kombajna z 16GB pamięci RAM, to i szóstka Ci pójdzie.

Opublikowano

Właśnie tak patrzę. W sumie to Tekkena 5 to mam na PS2 :P Myślałem,że na kompa są jakieś gry właśnie w stylu EA Sports MMA czy UFC Undisputed 3. One są na PS3,a do PS3 pewnie emulatorów nie ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...