Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z left 4 dead 2

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

problem polega na tym że włączam l4d2 , ładuje się , elegandzki filmik jak i menu .

niby wszystko działa , jak odpaliło to skakałem z radości ,problem w tym że jak włączam l4d2 na kampani zaczyna się ładować i ...

jak się naładuje wywala mnie do pulpitu :(

halo , jak menu działa gra powinna też działać , poustawiałem grę na minimalnych wymaganiach !!!

nic to nie dało (rozdzielczości nie zmieniałem) . gra to pirat (wersja RIP) muj sprzęt :

karta 512 MB

cpu : 1,5 (jednordzeniowy)

RAM : 1,5 GB

sterowniki są najnowsze !!!

ps : podczas instalacji wyłączyłem instalację directx 9 i cc vizual bo mam te programy :/

z gury dziękuję :)

Opublikowano

Czyli w Google wpisać Crack Fix Left 4 Dead 2 i pobrać plik.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Może jeszcze ci przyjdę do domu i zrobię. Przed pobraniem czegokolwiek z internetu ludzie powinni robić test IQ. Jeśli wynik jest mniejszy niż 60 wtedy nie możesz pobrać pliku. W pliku którym pobierzesz mam plik README lub coś podobnego. Angielski na poziomie 1 podstawówki całkowicie wystarczy. Trudno włączyć YouTube lub mózg. Więcej ci nie pomogę bo na forum jest zakaz piracenia.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...