Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić .,,.

SommerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się zastanowił nad SU-100Y, bo moim zdaniem jest on bardzo dobry ;) Zależy jaką linię najbardziej będziesz rozwijał. Jeśli niemieckie medy to Pz IV S (załoga), jeśli niemieckie TD to DickerMax, etc.

Opublikowano

zostaw golda i kup SU-122-44 PZIVS to papier. SU-100Y tak samo ;x jak już to możesz D.maxa bo fajne camo, dobre działo, mobilność okej, ale radzę Ci dokupić golda i Su-122-44 ; >

Opublikowano

zostaw golda i kup SU-122-44 PZIVS to papier. SU-100Y tak samo ;x jak już to możesz D.maxa bo fajne camo, dobre działo, mobilność okej, ale radzę Ci dokupić golda i Su-122-44 ; >

a dicker ma niby genialny pancerz? xDDD

@topic

PzIV S albo SU-122-44 w promocji

shoob.png

Opublikowano

Dicker to ma taki pancerz xD. Najgorszy z całej trójki. I tak powiem przy okazji- Mówisz, że Dicker ma dobre działo i camo - Pz IV S też ma dobre camo i działo, celność zdecydowanie lepszą, pancerz lepszy, mobilność podobna i ma wieżę. Pz IV S to jedyny czołg premium T6 który nie jest ciekawostką, tylko pełnoprawnym czołgiem.
Opublikowano

Dicker to ma taki pancerz xD. Najgorszy z całej trójki. I tak powiem przy okazji- Mówisz, że Dicker ma dobre działo i camo - Pz IV S też ma dobre camo i działo, celność zdecydowanie lepszą, pancerz lepszy, mobilność podobna i ma wieżę. Pz IV S to jedyny czołg premium T6 który nie jest ciekawostką, tylko pełnoprawnym czołgiem.

Mimo wszystko, lepszy Gruby Max niż SU-100Y :v

shoob.png

Opublikowano

ja ma SU-100Y i naprawde dobry czołg czesto robie nawet po 3k dmg i pare razy dostałem stalowa sciane :) polecam jak ktos go nie ma to najlepiej niech sie nie wypowiada :)

Opublikowano

@up

będę krytykować co chcę.

Ten czołg ma pierdolnięcie, osłonę działa dobrą, długi reload, ogromny rozmiar i brak pancerza.

Tyle z oczu przeciwnika tego czołgu.

shoob.png

Opublikowano

No tak ale porównanie camo PZ a D.max'a ma roznice i to mu daje wieksza zwytoność na polu bitwy i wgl BOSSSKIIII kąt działa Dickera <3

Jakby nie patrzeć, jedno to TD, a drugie to Med, u jednego camo jest obowiązkowe a u drugiego nie aż tak bardzo.

Za to PzIV S. jest mobilniejsze i lepiej opancerzone.

shoob.png

Opublikowano

@up

będę krytykować co chcę.

Ten czołg ma pierdolnięcie, osłonę działa dobrą, długi reload, ogromny rozmiar i brak pancerza.

Tyle z oczu przeciwnika tego czołgu.

ty tak sie nie denerwuj to nie jest wina czołgu ze jest taki słaby tylko ludzi którzy nim graja jak by umieli grac i kątowac to by było inne zdanie o nim

Opublikowano

@up

Kątować TDkiem? xD Śmieszny jesteś.

Camo Pz IV S. jest świetne - porównując do D. Maxa - minimalnie gorsze, ale tylko minimalnie.

Co do tematu - jak będę miał dostęp do WoTa - 15-16 sierpnia - możemy zagrać pluton.

Opublikowano

@up

Camo Pz IV S. jest świetne - porównując do D. Maxa - minimalnie gorsze, ale tylko minimalnie.

Co do tematu - jak będę miał dostęp do WoTa - 15-16 sierpnia - możemy zagrać pluton.

3 osobowy, ja swoją V/IV'ką ;)

@2UP

kątowanie TD... you went full retard man.... never go full retard.

shoob.png

Opublikowano

@up

troche TD przejechałem i moze td sie nie kontuje ale ja to robie jak mam okazje i duzo daje ale jak tam chcecie piszcie co chcecie ja mam wlasne doswiadczenie a wy wlasne!!!!!!

Opublikowano

Poczekaj na promocje i su-122-44 , a jeżeli naprawdę ci się spieszy z kupnem to ja bym wybrał su-100y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...