Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][Hardcore][300Slotow][NonPremium][0 Lagow][Autorskie Gildie][Drop Ze Stone][Cuboid 100x100][Random TP]

SlimxaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.pngkropka.pngNazwa serwera: HardCore U SlimxaQ
kropka.pngAdres IP: s4.yfun.pl:20254
kropka.pngPort: 20254
kropka.pngPotwory: Tak
kropka.pngZwierzęta: Tak
kropka.pngPVP: Tak
kropka.pngPremium: Nie
kropka.pngSloty: 300
kropka.pngBiała lista: Nie
kropka.pngNether: Tak
pluginy.png

kropka.pngPluginy Są Tajemnicą Serwerową

administracja.png

kropka.pngSlimxaQ(gg.pngSkype: slimxaq)

infodod.pngNa Serwerze Prowadzony Jest Tryb Gry Hardcore Dead = Ban 7 Dni Gildie Są Autorskie Drop Ze Stone I INNE CIEKAWOSTKI MYSLE ZE SERWER JEST WART ZWRUCENIA NA SIEBIE UWAGI :)

Opublikowano

Noo, rzeczywiście autorskie gildie, nie ma co, aż skopiowane od FUSHa, no ale, autorskie, oczywiście. ;)

Spawn również w 100% autorski zajebany z plików od Cust'a. Śmieszą mnie takie serwery, które opisują się jako nie wiadomo co, a nic nie ma autorskiego, w dodatku serwer jest zrobiony na odpierdol.

Moja ocena: 1/10.

Opublikowano

Noo, rzeczywiście autorskie gildie, nie ma co, aż skopiowane od FUSHa, no ale, autorskie, oczywiście. ;)
Spawn również w 100% autorski zajebany z plików od Cust'a. Śmieszą mnie takie serwery, które opisują się jako nie wiadomo co, a nic nie ma autorskiego, w dodatku serwer jest zrobiony na odpierdol.
Moja ocena: 1/10.

Zgadzam się, żeby myśleć o takim serwerze na 300 slot, to można by było zrobić własne pluginy -.- Nie polecam.

P.S. @Risen dałeś 1/10? o.O Moja ocena 0/10.

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...