Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PolCraft __--==Hardcore==--__ Herobrine | 1.6.2 Dedyk/Gildie za Itemy ! AntyXRay | 3 Życia | +Handlarze Citizens | Niedługo Własny Launcher !

KapralAlen

PolCraft  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolisz Serwer ze ?redniowiecznym Texturepackiem czy nie ?

2. 2. Czy Podoba ci si? prezentacja Serwera PolCraft ?

3. 3. Podoba sie serwer ? Zagrasz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

PolCraft

///====================================================================================================================\\\

Informacje:

strzalka.gifTYP: Hardcore

strzalka.gifSloty: Zależnie od graczy.

strzalka.gifIP: Polcraft.gomc.pl ALBO god.owncraft.pl:7153 obojętnie który do grania !

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak
strzalka.gifBialaLista: Nie

Serwer Otwarty !

///====================================================================================================================\\\

Administracja:

GA : Alen

SGM: Chirico

GM: Zaneta1303

GM: AdekXd

Pluginy:

Potrzebne + Herobrine + Factions

Startowy Inventarz:

Drewniany Miecz + Narzędzia

+ 8x Mięsko

Rangi:

Ranga startowa to Gracz

co o niej myślicie ?

RycerzVip oraz RycerzSVip

Otóż na serwerze są 2 rangi do kupienia:

RycerzVip posiadający:

Komendy:

/tpa (nick)

/hat

/afk

pisanie na kolorowo za pomocą &

i powrót na miejsce śmierci: /back

+ co 4 dniowe przydziały:

kolczuga prot 2

+ Enchant narzędzia

+4 złote jabłka

+16 steków

RycerzSVip posiadający:

Komendy:

/tpa (nick)

/hat

/afk

/clear

pisanie na kolorowo za pomocą &

i powrót na miejsce śmierci: /back
+ co 4 dniowe przydziały:

zelazna zbroja i spodnie

diaxowe buty i chełm

narzedzia zelazne

+ 8 złotych jabłek

+32 placki dyniowe

Co potrzeba do zrobienia Gildii ???

Otóż potrzebujemy:

20x Diament

10x Obsydian

6x Szmaragd

1x Kulka Szlamu ( można kupić u H.Różnościami w osadzie )

2x Gąbka ( można kupić u Daruni w osadzie )

2x Sfermentowane oko pająka ( u Daruni można kupić materiały takie jak: grzybek potrzebny do zrobienia tego s.o.pajaka i trzczcine, z której się robi

cukier potrzebny do tworzenia s.o.pająka... potrzebne jest jeszcze oko pająka, któro trzeba wydropić ;)

Życia

Po śmierci Gracz Zostaje Zbanowany Na Okres 1 Dnia (24 godziny)

Na początku dostaje się aż 3 życia !

Herobrine

Na Serwerze można spotkać Herobrine, wszyscy znacie jego historię prawda ?

Jeśli nie to dowiedzcie się jak najwięcej na temat jego i jego brata Notcha, bo

tylko u nas mozna spotkać Autentycznego Herobrine !

Drop z rud

Otóż
na naszym serwerze posiadamy wspaniałego AntyXRaya, nie wprowadzaliśmy
dropu ze stona gdyż większość graczy woli ten typ kopania gdyż jest on
ciekawszy ;)

Serwer Głosowy Mumble !

IP:91.204.161.85

Port:63714

Serdecznie Zapraszamy Wszystkich chętnych graczy !

\\\====================================================================================================================///

Komentujcie, krytykujcie, i mówcie czy wejdziecie na serwer Hardcore

PolCraft

?

\\\====================================================================================================================///

Serwer Otwarty !

Jak się podoba obserwuj temat !

ItemShop:

polcraft.ownshop.pl

To Oficjalna Publikacja, wszystkie inne proszę skasować !

(Jedyna Prawdziwa i Oficjalna)

post-944919-0-56270300-1375951118_thumb.jpg

post-944919-0-94825800-1375951128.jpg

post-944919-0-08366500-1375964783_thumb.png

post-944919-0-39013900-1375964802_thumb.png

Opublikowano

mnie ciekawi tylko herobrine na serwerze, jestem ciekaw czy bedzie taki sam jak na single player

Hmm, nie wiem jaki jest na Single Player ale ten herobrine ma takie funkcje jak: Budowanie, Teleportowanie, Zabijanie, Pisanie tabliczek, książek i wgl ma troszke wiecej funkcji ;) więcej się sam możesz przekonać.

Opublikowano

Serwer zajebisty ;) gram tam od wczoraj od samego startu i herobrine tam naprawdę istnieje ;) Zapraszam

Opublikowano

dla ciekawych pluginy to Aliases , AuthMe , automessage, autosaveworld,Azrank,bukkit,chestshop,

citizens,clearlag,Coloredsigns,cookieMonsters,DtlCitizensTrader,essentials,essentialsspawn,

Factions,fakeslots a to ciekawe ,heal,vault,wordedit,wordguard

ogólnie serwer jest na pobranej mapie znalazłem coś gdzie pisze kogo to jest itp

fakeslot czyli sloty są fałszywe może być nawet 20 slotów

plugin factions nie jest skonfigurowany bo są literki przy nazwach frakcji wiec coś myślę ze pluginy są z jakieś paczki gdzie nie było frakcji tyle ode mnie nq

Opublikowano

hahahahaha wgl nie ma tam pluginów takich jak napisałeś po za

AuthMe , automessage, autosaveworld,Azrank,bukkit, citizens,clearlag,Coloredsigns,cookieMonsters,DtlCitizensTrader,essentials,essentialsspawn,

ja nie wiem ty to jakiś idiota jesteś ...

Opublikowano

StSzerAlen mam dać ss gdzie jest pokazane jakie macie pluginy co ? nie dodałeś nawet ze macie frakcje przestań kłamać i tyle

mam parę ss które mówią same za siebie ty tylko nie chcesz żeby ludzie się dowiedzieli ze jak to ujmiesz Idiotyczny jest i tyle Nq

Opublikowano

Zapraszam na serwer :)

serwer jest na pobranej mapie znalazłem coś gdzie pisze kogo to jest itp

co do mapki to sami ją robiliśmy , 1 budynek został skopiowany z naszego starego serwera
Opublikowano

Ferbuson 15 jeśli ktoś nie buduje szałasów z drabinkami to nie oznacza już ze mapa musi być ściągana jak dla mnie na serwerze super się gra nie widzę żadnych problemów z administracją co mi sie bardzo spodobało widać ze są ogarnięci

Jedyny minus ze jest mało graczy co sądzę ze to się zmieni
Polecam serwer graczom którzy nie boją się Hero i lubią się zmierzyć innymi graczami.

Opublikowano

Na narzekanie Chirico i StSzerAlen daje link to zdjęć gdzie są pokazane ich kłamstwa

http://speedy.sh/Eswk9/2013-08-09-19.37.16.png widać dokładnie ze jest ich mapa , to miejsce zostało rozwalone i zaklejone dirtem zeby nie było dowodów lec ja byłem sprytniejszy i mam to

http://speedy.sh/MJ4tA/2013-08-09-19.37.05.png widać ze to ich serwer , ładnie pisze przedostatnia linijka widać FakeSlot plugin

jeśli dalej chcecie dowodów to mogę dać kolejne ale przynajmniej nie okłamujcie ludzi ze to oooo wasze staraliśmy się itp zegnam tych oszustów

Opublikowano

Na narzekanie Chirico i StSzerAlen daje link to zdjęć gdzie są pokazane ich kłamstwa

http://speedy.sh/Eswk9/2013-08-09-19.37.16.png widać dokładnie ze jest ich mapa , to miejsce zostało rozwalone i zaklejone dirtem zeby nie było dowodów lec ja byłem sprytniejszy i mam to

http://speedy.sh/MJ4tA/2013-08-09-19.37.05.png widać ze to ich serwer , ładnie pisze przedostatnia linijka widać FakeSlot plugin

jeśli dalej chcecie dowodów to mogę dać kolejne ale przynajmniej nie okłamujcie ludzi ze to oooo wasze staraliśmy się itp zegnam tych oszustów

aaa jeśli już to widzisz, że tam na ss masz [xCraft]Skasowano 44 przedmiotow! tyle, że to nie jest serwer xCraft tylko PolCraft ... co za dekiel... a co do tych pluginów tam to niestety nie ma gracz pozwolenia na zobaczenie tej ramki z tymi pluginami w żaden sposób ...

hahaha tyle, że baranie na naszym serwerze nie gracz nie ma pozwolenia do komendy z pluginami więc skąd masz te ss to nie wiem ...

Opublikowano

Ferbuson15 ^^ mapę można ukraść jednym modem :P a nie widać tutaj kto robił mapę mogłeś ją po prostu skopiować wgrać plugin dowody jak dla mnie są bardzo słabe.

Opublikowano

aaa jeśli już to widzisz, że tam na ss masz [xCraft]Skasowano 44 przedmiotow! tyle, że to nie jest serwer xCraft tylko PolCraft ... co za dekiel... a co do tych pluginów tam to niestety nie ma gracz pozwolenia na zobaczenie tej ramki z tymi pluginami w żaden sposób ...

hahaha tyle, że baranie na naszym serwerze nie gracz nie ma pozwolenia do komendy z pluginami więc skąd masz te ss to nie wiem ...

Taka jest prawda, zazdrościsz Serwera i tyle ... ehh bierzesz niewiadomo skąd ssy wstawiasz i myślisz, ze ci ktoś uwierzy ... po tym

xCraft Widac, że to nie ten serwer młotku ...

zobacz jak u nas jest ...

PolCraft a nie xCraft ...

post-931466-0-09747500-1376247974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...