Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG

10minutt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś opisać mniej więcej tego metina? Gdzie gra najwięcej polaków? Ile osób tam gra +/-? Czy opłaca się tam zaczynać?

Jakie ceny itp..

Opublikowano

Za niedługo serwer PH i SG staną się jednością, połączą dwa serwery w jeden.

Graczy co prawda trochę ubyło, ale są stali gracze, jest ich sporo.

Opłaca się grać, musisz sam wbić, ocenić, zobaczyć.

Ceny są nawet niskie.

Polacy grają w shinsoo/jinno.

Opublikowano

Polakow gra w miare, osob duzo bo to global ;) Hmm Oplaca sie tam grac niz na naszym PL, tanio tam jest.. Aure dostaniesz za 1kk ;> dodania bonow 8kk

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Polakow gra w miare, osob duzo bo to global ;) Hmm Oplaca sie tam grac niz na naszym PL, tanio tam jest.. Aure dostaniesz za 1kk ;> dodania bonow 8kk

Właśnie to że global to nie znaczy że dużo osób gra... np. PL to też global, a na tych środkowych serwerach można ludzi spotkać tylko w Jinno, w Shinsoo i Chunjo nawet sklepów wystawionych nie ma bo ciężko tam spotkać więcej niż 3 osoby jednocześnie, strasznie graczy ubyło

Da się jakoś przepatchować clienta PL'a do SG?

Opublikowano

@up chyba się nie da

Ale co to do SG to opłaca się zacząć grać na Jinno prosperuje tam parę gildii ale nie pamiętam nazwy

PS. ja też zamierzam zacząć tam grać jak chcesz możemy razem

Opublikowano

Teraz Ravia i Balmora to dwa globale ;D No i Pandora jeszcze. A co do SG to grałem, opłaca się grać, polecam shinsoo.

Ravia / Balmora / Pandora to nie globale -.-

@top

Co do sg to Ci polecam bo przyjemnie się tam gra.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Skoro nigdy nie grałeś w Metina, zacznij od Polskiego Metina 2 www.metin2.pl :)

Najpierw spróbuj tam a później, a jak się nie spodoba weź się za prywatne serwery.

Z polskiego Metina polecam serwer Solar :)

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Grałem w polskiego metina.. miałem tam WP 80lv ale sprzedałem, to było jakiś rok temu.. ale gra tam nie ma dla mnie sensu.. już granie na privach przynosi więcej przyjemności, dlatego szukam czegoś co jeszcze trzyma poziom

Jakbym dopiero zaczyał grać w metina to bym raczej wolał nie zaczynać, nie miec z tym nic wspólnego xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...