Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stranek i softmod

moczymorda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie jak zakończyła sie sprawa ze Strankiem i softem na GP. Ostrzegam Was że Stranek wrócił z nowym forum i ofertą na Allegro. Nie będę podawał linków, po prostu wejdźcie sobie na Allegro i wpiszcie w wyszukiwarce Softmod.

Sprzedający: stranek4

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

i że mamy się wystrzegać wszelkich stosunków z nim? <lol> może chłopak się zmienił i jest już uczciwy? =.=

usunieta by MIKE

Opublikowano

lol czlowieku a co z tego czy sie nie zmienil jesli robil walki to kij mu w plecy a jak wedlog ciebie sie zmienil to sobir krec z nim biznesy

Opublikowano

@wrdk

ale nie musisz pisać takich rzeczy, to kulturalne forum. A jestem ciekawy ile osób, które tak zażarcie najeżdżają na niego tak naprawdę miało z nim jakąś styczność? to że niektórzy usłyszeli coś o nim w szerokim świecie internetu to nie świadczy o tym, że jest to prawda? spójrzcie na to nowe forum i zobaczcie sobie pozytywne komentarze jakie ludzie mu piszą na udaną,szybką,bezpieczną,bezproblemową transakcje?

usunieta by MIKE

Opublikowano

ale ja tego czlowieka nie atakuje napisalem poprostu "jesli" i tyle nie robilem interesow z tym czlowiekiem ale jesli tyle osob go atakuje to cos w tym mosi byc tak przynajmniej mi sie wydaje.To tyla jak dla mnie w tym temacie.

Opublikowano

Nie musi, tylko jest. A dlaczego? Dlatego że GP musiało się reaktywować bez jednego "admina"...

@moczymorda

Dobrze że poinformowałeś ludzi o tym. Może mniej osób się nadzieje na "szpikulec"...

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Nie masz racji. Jak napiszesz byle gowno to Ci tej aplikacji nikt nie przyjmie. A na softmod.pl byloby dostepne dla wiekszego grona uzytkownikow zeby bylo chociaz wiecej kont 0x33.

Opublikowano
Bardzo fajnie, ale łamiesz regulamin.

ja oddałem swoje konto gp miałem dostać free softa na 2 tygodnie i nie dostałem a konto przepadło

jebać stranka oszusta

Opublikowano
Nie masz racji. Jak napiszesz byle gowno to Ci tej aplikacji nikt nie przyjmie. A na softmod.pl byloby dostepne dla wiekszego grona uzytkownikow zeby bylo chociaz wiecej kont 0x33.

Jak byle gówno skoro jest wzór to piszesz wedłóg niego tak jak pozostali a kolejność niepowinna być losowa bo to nie totalizator- oto mi chodzi.

A skoro kąt jest mało to tymbardziej powinna być utrzymana kolejność zgłoszeń (wyjątek stali nabywcy)

Ale skoro niema akceptacji to w jaki sposób zostać stałym nabywcą odpisz mondralo

Opublikowano

o żal moczymorda wystarczy wejść na strone i wszystko jasne. to nie stranek daje tego softa

0x33 Napisal:

Mówie po raz pierwszy i ostatni.

Jedyne powiązanie jakie mam ze Strankiem to to, że wystawił mi aukcje na allegro,poniewaz ja nie posiadam konta.Wzamian dostał Softmoda,dlatego prosze nie pisac postów typu Stranek Was Ojebał, ponieważ ja nie jestem Stranek !

trzeba najpierw lookac na stronki a nie pisac o innych

a tamta sprzedaz softa rozwija sie bardzo szybko i szybko dostarczaja

ale ja polecam tylko softmod.pl ! tylko miejsc mało ;/

//Ciach

Opublikowano

Temat jest o tym że Stranek wrócił chyba nie ? A nie o 0x33 itp. Nie ma się co kłócić, myślę że wszyscy przyjeli to do wiadomości i nie ma sensu robić offtopa. Jak ktoś chce ryzykować niech kupuje u Stranka.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Od 2/3 tygodni nie przyjąłem nikogo nowego! Sami stali klienci. Nie chcę ładować na konto x osób żeby więcej zarobić, a po chwili dostać banana. Proste... Jeżeli znajdzie się ktoś chętny, aby oddać konto, to chętnie przyjmę kilka nowych osób.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Czytajcie to co ja pisalem stranek nie wrocil! Admin stronki dal mu Softa za zrobienie tematu ze strona do sprzedazy softa

//Ciach

Opublikowano

@Homster

Tak tak po sprzedaniu kont ludzi , po tym jak 3 krotnie nie dal softa[!!!] sie nie zmieni. Nawet wtedy mówiłem mu jeszcze , oddaj kasę , daj połowa , zrób promocje , stwierdził ze ma ludzi w dupie i to jego sprawa i leje na nich. I uwierz byłem "z nim" długo bo jak moczymorda nie miał czasu ja i stranek zajmowaliśmy sie forum. Mogło być tak dalej ale za dużo razy oszukał ludzi , reputacja zbyt na tym ucierpiała.

@Fearless

Tak , jasne ależ oczywiście tego posta też pisze moczymorda ja mu tylko konto pożyczyłem. I umiem latać : O . Chcesz? Wierz dalej strankowi/jego wspólnikowi natniesz sie? Twój problem. A softa będzie gdzie kupić ,już są 2 [pewny do uczciwości jednego jestem pewien nie wiem jak z drugim.] serwisy a nadchodzi 4.

W sumie myślę że 0x33 ucieszy sie z małego "donosu" a i urząd skarbowy sie nie obrazi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Stranek napisał

Softmoda nie ma,ponieważ musze czekac na weryfikacje z paypala.

Musze miec pełna aktywacje aby nie płacic prawie 2 razy tyle za samego Softmoda.

Gdy tylko dokonam pełnej weryfikacji konta paypal otrzymacie Softmoda.

Jeśli kupie go np. w czwartek to i tak dostaniecie pełny tydzień

Prosze wiec o uspokoj i wyrozumialosc.

Pozdrawiam.

Czyli znowu zaczyna krecic sprzedaje cos czego nie ma

Opublikowano

@2up

Lol, weryfikacja w takim przypadku NIE daje żadnych profitów!

Z tego co pamiętam, możesz wtedy wysyłać więcej niż 1k złotych (w roku) i możesz odbierać kasę. (+prowizja)

Aktywacja nie daje Ci mniejszych cen <lol>... (Poleci znów wałek?)

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Niema tematu najlepiej zamknąć a właśnie jak byście sie poczuli jak stranek by was wyrąbał więc nie piszcie głupot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...