Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nazwa dla sieci serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wraz z moim przyjacielem postanowiłem założyć ogromną sieć serwerów. Na oku mamy potężny serwer dedykowany. Mamy sporo kasy do wydania, lecz naszym problemem jest nazwa dla sieci. Dlatego zgłaszam się do was, użytkowników mpc o pomoc. Chciałbym abyście napisali nazwe i pasującą do tego domene np. costam.pl. Domeny które mogą sie znaleźć i w których my głównie typujemy: .pl, .eu, .org, .net.

Nagroda? Użycie twojej nazwy, lajk oraz według upodobań jeżeli będziesz miał ochote zagrać to Vip na naszych serwerach i być może łatwiejszy i szybszy proces wstąpienia do administracji ;)

Pozdrawiam THEMinePL

Opublikowano

Może tak użyć jakiegoś członu np. EndSerwer/EndServers i wtedy jak masz serwer FreeBulid to piszesz "EndBulid" itd. :)

@UP Mu chodzi o nazwę dla serwerowni

Opublikowano

Nazwa musi być łatwa do zapamiętania a nie sdasdasdasdas.pl bo tego nikt nie zapamięta. Jak zakładasz sieć serwerów to polecam nie wiązać nazwy z minecraftem jeżeli będziesz chciał prowadzić serwery innych gier.

Opublikowano

MineXCraft.pl to wymysliem

NeetCraft

ImmenseCraft

StarlingCraft

RavenCraft

Oj przepraszam , minexcraft.pl jest moją domeną , którą mogę komuś odsprzedać , gdyż już jej nie używam.

A co do tematu proponuję właśnie

- minexcraft

- minetechnic

Posiadam domeny minetechnic.pl oraz minexcraft.pl , które mogę odsprzedać

Opublikowano

DZIEKI za odpowiedzi. Niestety nic stad nie wybralismy :c Wszystkich nagrodze lajkami. Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...