Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 i długi czas wrzucania filmów na YT

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem posiadam laptopa z windows 8 i chciałem przesłać filmik który nagrałem na youtube tylko ze pokazuje mi ciągle ze czas do końca to ponad 7000 min i nie wiem co mam zrobić jak wiecie jak mi pomóc to napiszcie.

Opublikowano

Zwykły bug nie zwracaj na to uwagi :) Ale się naprawi albo po prostu filmik się wrzuci...

Sprawdź jaki masz upload i ile waży film i oblicz sobie ile się będzie mniej więcej wrzucało.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Witam. Mam problem posiadam laptopa z windows 8 i chciałem przesłać filmik który nagrałem na youtube tylko ze pokazuje mi ciągle ze czas do końca to ponad 7000 min i nie wiem co mam zrobić jak wiecie jak mi pomóc to napiszcie.

Windows nie ma nic do rzeczy z wrzucaniem filmów na YT, od tego jest prędkość łącza.

Co do tych 7000 min to zwykły bug który zniknie.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Zwykły bug nie zwracaj na to uwagi :) Ale się naprawi albo po prostu filmik się wrzuci... Sprawdź jaki masz upload i ile waży film i oblicz sobie ile się będzie mniej więcej wrzucało.

To nie jest zwykły bug bo zostawiłem to przez jakies 4 h i zaladowalo się 3% i więcej nic.

Dobry masz internet? Nie zacina się? Poczekaj trochę może zaskoczy.

Tak internet jest dobry.

Opublikowano

38 gb film, upload 1mb i ten sie dziwi xDDDDDD beka. Zapewne film robiony frapsem i długi jest, nie? jeśli Ci tak zależy na youtubie to zmień program do nagrywania na jakiś w którym minuta filmu nie ma 5 gb ;)

//edit %UP da sie upload zwiększyć, kup lepszego neta. Proste, co nie?

Opublikowano

38 gb film, upload 1mb i ten sie dziwi xDDDDDD beka. Zapewne film robiony frapsem i długi jest, nie? jeśli Ci tak zależy na youtubie to zmień program do nagrywania na jakiś w którym minuta filmu nie ma 5 gb ;)

Nie nagrywałem jakimś gównianym frapsem.... film ma 42 min wiec gdyby minuta zajmowala 5 gb to pozdro nagrywam action.
Opublikowano

Nie nagrywałem jakimś gównianym frapsem.... film ma 42 min wiec gdyby minuta zajmowala 5 gb to pozdro nagrywam action.

Ale rozumiesz to człowieku, ze jak ma się upload 1mb to wrzucenie 38gb zajmie w chuj i jeszcze troche? to nie jest żaden bug że Ci tyle pokazuje, masz za słabego neta na takie filmy. Polecam Msi AfterBurner film 2 minutowy w jakośći 90% (Tam się wybiera jakość) ma około 300mb i jest w jakośći HD więc będzie zajmował dużo mniej.

//edit chociaż z Twoim netem i tak to zajmie w chuj nawet jakby film miał 2gb no ale cóż. Lepsze to niż 7000 minut. Polecam robić filmy tym programem ale po max 10 minut. Chyba że chcesz czekać po kilka dni na wrzucenie, to spoko.

Opublikowano

Ale rozumiesz to człowieku, ze jak ma się upload 1mb to wrzucenie 38gb zajmie w chuj i jeszcze troche? to nie jest żaden bug że Ci tyle pokazuje, masz za słabego neta na takie filmy. Polecam Msi AfterBurner film 2 minutowy w jakośći 90% (Tam się wybiera jakość) ma około 300mb i jest w jakośći HD więc będzie zajmował dużo mniej.

//edit chociaż z Twoim netem i tak to zajmie w chuj nawet jakby film miał 2gb no ale cóż. Lepsze to niż 7000 minut. Polecam robić filmy tym programem ale po max 10 minut. Chyba że chcesz czekać po kilka dni na wrzucenie, to spoko.

To straszne gowno z tym się nagrywać nie dalo bo tak zarlo fpsy ze jprd weź idź i jestem pewny ze ten upload może być o wiele większy bo niedawno mi cos w necie robili i porobili chuju muju...

Opublikowano

To straszne gowno z tym się nagrywać nie dalo bo tak zarlo fpsy ze jprd weź idź i jestem pewny ze ten upload może być o wiele większy bo niedawno mi cos w necie robili i porobili chuju muju...

Oczywiści upload może być większy... Ale dopiero jak kupisz szybszy internet. Bo 1Mb uploadu to mało, szczególnie na film 38gb.

Opublikowano

Jak ma się komputer ze średniowiecza to tak jest. Ja tym nagrywałem do tego na laptopie i lajtowo. Spadek fpsów praktycznie zerowy. Chuju muju? jakiś problem? ts, skype?

//edit jeszcze się idiota kłóci, jak ma się upload 1mb to nie wrzucisz filmu o wadze 38gb w krótkim czasie, spytaj się każdego co ogarnia chociaż trochę, powie Ci to samo.

Opublikowano

kurwa chuju muju to ty masz na ryju hahah a co do neta to musisz to przeczekać albo kupic nowego ja radze to 2 ;>

Opublikowano

Wrzuć film do programu do obróbki video np. Adobe Premiere/Sony Vegas i go przerenderuj. Waga spadnie do maksymalnie 3GB jeśli dobrze ustawisz bitrate, rozdzielczość etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...