Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Gca 1.2.7 Spatchowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym was poinformować że GCA 1.2.7 został spatchowany niecałą godzinę temu , więc nie będzie więcej tele killa i nobków ^^

a tak BTW , Combat Arms świętuję "urodziny" ^^ evencik jest , dostaje się czapkę , plecak i huste ;p

do komentowania tutaj nic nie ma , temat można zamknąć żeby nie było spamu ^^

hardcore.jpg

Opublikowano

dochodzi jeszcze do tego update black marketu te same itemki co się dostaje można kopić ale ulepszone. i do chodzi jeszcze aug nówka na retailu;P

nie spamuj O_O

mówiłem żeby nic tu nie pisać

hardcore.jpg

Opublikowano

Ty chyba na jakąś megalomanię zapadłeś człeku. Pisanie kolorkiem, pouczanie innych, spamowanie a do tego trzeci temat o "Gordonie". Jak masz takie ambicje to zgłoś się na moda. Facet prawidłowo dopisał to co w swojej ignorancji byłeś łaskaw pominąć.

ps. Przypadkiem tu trafiłem, porównałem sobie dział o CA z innymi tematami MPC i nasuwa mi się pytanie: Jaki jest sens na forum z hackami tworzyć dział w którym nic praktycznie nie można się dowiedzieć? W pozostałych działach dokładnie opisane narzędzia i techniki a tu jakieś dziecinadą trącące dyskusje, wypowiedzi w typie "wiem, ale nie powiem" i jeden przeterminowany temat dla uprzywilejowanych. Może zresztą i lepiej biorąc pod uwagę jakie nowbie ostatnio latały z tym Gordonem po CA. Inna sprawa, że zagraniczne strony czy fora nie są tak "tajemnicze", więc pełnosprytny user i tak znajdzie alternatywne rozwiązanie. Pzdr

Opublikowano

Ty chyba na jakąś megalomanię zapadłeś człeku. Pisanie kolorkiem, pouczanie innych, spamowanie a do tego trzeci temat o "Gordonie". Jak masz takie ambicje to zgłoś się na moda. Facet prawidłowo dopisał to co w swojej ignorancji byłeś łaskaw pominąć.

ps. Przypadkiem tu trafiłem, porównałem sobie dział o CA z innymi tematami MPC i nasuwa mi się pytanie: Jaki jest sens na forum z hackami tworzyć dział w którym nic praktycznie nie można się dowiedzieć? W pozostałych działach dokładnie opisane narzędzia i techniki a tu jakieś dziecinadą trącące dyskusje, wypowiedzi w typie "wiem, ale nie powiem" i jeden przeterminowany temat dla uprzywilejowanych. Może zresztą i lepiej biorąc pod uwagę jakie nowbie ostatnio latały z tym Gordonem po CA. Inna sprawa, że zagraniczne strony czy fora nie są tak "tajemnicze", więc pełnosprytny user i tak znajdzie alternatywne rozwiązanie. Pzdr

Megalomanie ? lol o_O

pouczam innych , to prawda , bo mnie wkurzają już ludzie którzy najpierw robią a potem myślą

już nie pisze kolorkiem ^^ a spamowanie ? kiedy spamowałem ;p

nie można być modem jak ma się tak mało postów , chyba ;p

nie , to raczej on pominął to , że pisałem aby nic tu nie pisać , chciałem jedynie poinformować wszystkich że nowy GCA został spatchowany , żeby nie było spamu , a i tak prawie nikt tego nie czyta , właśnie to mnie zaczyna wk**** na tym forum o_O

"Jaki jest sens na forum z hackami tworzyć dział w którym nic praktycznie nie można się dowiedzieć?"

rozbroiłeś mnie

problemy są rozwiązywane , ale jeśli nie umie się szukać , to nie wina działu , lecz użytkownika

jeśli jakaś osoba pyta o coś co było już mówione 10 razy , to naprawdę może wkurzyć , a szczególnie jak piszesz coś i nikt tego nie czyta z wyjątkiem paru osób

chciałbym jak najlepiej dla tego forum , ale cóż , któż będzie słuchał pijawki III ? >.>

hardcore.jpg

• 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...