Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolega nie może się zalogować w patchu.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój kumpel ma taki problem, że ściągnął grę, zainstalował to i teraz powinno mu się patchować te prawie 6GB xD ale... nie może się zalogowąc. Najpierw był błąd z javascript, który rozwiązaliśmy ale teraz pisze tylko Logowanie, proszę czekać i tak ciągle. W czym problem? I jeszcze jest napis czy posiadasz kontro Cryptic (Tak/Nie), jak kolega klika na Tak to nic się nie dzieje, tak samo na Nie. Kumpel ma windows XP

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie nie ;) Launcher się uruchamia normalnie wszystko ok i trzeba podać passy do konta. Kolega podaje passy i potem jest cały czas napis: Logowanie, proszę czekać i pod tym napis Czy masz konto Cryptic i odpowiedź Tak i Nie. W tym problem że jak klika na te Tak albo Nie to nic się nie dzieje i przez to nie może się zalogować czyli także spatchować gry. Reinstalował wiele razy, tworzył nowe konto ale nic. Dalej to samo ;/ Logowanie... Proszę czekać, i tak cały czas. Jeden problem rozwiązany to znowu ten, pisałem mu żeby windowsa zmienił, bo XP już stary i może dlatego, to on nie bardzo chce bo laikiem jest i windowsa zainstalować nie umie + jego brat gra w diablo i ,,nie chce stracić save" - Tak wiem, ze da sie zgrac save na pendrive, ale mi tego nie tłumaczcie xD dałoby rade to jakoś ogarnąć na XP zeby działało? Nigdzie nie znalazłem takiego błędu, szukaliśmy w google chyba z godzine ;/

Postaram się dodać potem screena, bo aktualnie ide z nim na dwór to pogadam z nim i wsadze ss'a później.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

napisałem temat na oficjalnym forum, zobaczymy co poradzą.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...