Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwoje Mutacji i Ewolucji

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam 55lvl 700 defa buffy G rib 41sr luska +9 5b 50 wartosci ataku okragla +9 12 sila mysle ze dam rade dropic zwoje. ale czy mi wgl dropnal? czy sie nie porywac na to?

Opublikowano

Olbrzymi Skalny Golem bij tylko je z nich najczęściej dropi zwój mutacji oczywiście rekawice x2 drop.

Ja zawsze dropiłem na teleporterem tam jest dobry spot :)

Opublikowano

Załatw sobie rękawicę złodzieja i drop na pewno się polepszy.

To + 2x drop z IS'a . Ew amulet karmy od starszej pani.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Załatw sobie hełm na trucie. bo będziesz je męczył. A tak to powinno być ok. Ja dropiłem 61lv piaski kwarcowe i zwoje też leciały :P

Po kit mu tam hełm na trucie skoro nic nie otruje?

Dropić może i coś lotnie, ale na tym lv nie jest zbyt dobry zarobek, nie dość że się z tym męczysz to też nie leci to jak marzenie.

Najlepiej dropić to przy okazji robienia biologa na 80lv :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po kit mu tam hełm na trucie skoro nic nie otruje?

Dropić może i coś lotnie, ale na tym lv nie jest zbyt dobry zarobek, nie dość że się z tym męczysz to też nie leci to jak marzenie.

Najlepiej dropić to przy okazji robienia biologa na 80lv :)

Właśnie, że nie nad teleporterem jest fajny spot, że te golemy są blisko takiej przepaści widać "krajobraz" stawiasz buffa bierzesz po 3 mooby i ciśniesz ty pewnie 3 nie dasz rady ale ja na 61 spokojnie dawałem radę nie dość, że dropią zwoje to jeszcze piasek kwarcowy wart x2 KD fakt trzeba chwilę pobić ale wkońcu to metin :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...