Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PolCraft __--==Hardcore==--__ Herobrine | 1.6.2 Dedyk/Gildie za Itemy ! AntyXRay | 3 Życia | +Handlarze Citizens | Niedługo Własny Launcher !

KapralAlen

PolCraft  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolisz Serwer ze ?redniowiecznym Texturepackiem czy nie ?

2. 2. Czy Podoba ci si? prezentacja Serwera PolCraft ?

3. 3. Podoba sie serwer ? Zagrasz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ze zmieniliście nazwę to już widać ze chcecie to ukryć , i teraz patrze ze ojoj zablokowaliście komendę /? co chcieliście zablokować dowody ? w tle widać dokładnie i jasno ze to serwer was jest po prawej macie np waszą tabelkę dokładnie ta sama i widać 2 nicki przy Spawnie te same które stoją jak u was przypadek ? nie i dodatkowo Gildia Husaria i ci gracze sami się wypowiadają czyli kolejny dowód na kłamstwa. Kłamiecie bo serwer was nie wypali przez okłamywanie graczy , widać po prostu po graczach , zakapowali ze ich okłamujecie i nie chcieli na takim serwerze grac i tyle żegnam oszustów

Opublikowano

To ze zmieniliście nazwę to już widać ze chcecie to ukryć , i teraz patrze ze ojoj zablokowaliście komendę /? co chcieliście zablokować dowody ? w tle widać dokładnie i jasno ze to serwer was jest po prawej macie np waszą tabelkę dokładnie ta sama i widać 2 nicki przy Spawnie te same które stoją jak u was przypadek ? nie i dodatkowo Gildia Husaria i ci gracze sami się wypowiadają czyli kolejny dowód na kłamstwa. Kłamiecie bo serwer was nie wypali przez okłamywanie graczy , widać po prostu po graczach , zakapowali ze ich okłamujecie i nie chcieli na takim serwerze grac i tyle żegnam oszustów

Jak ci się nie podoba to nie graj boże jeżeli admini mówią ze all jest oryginalne to tak na pewno jest, to już lepiej nie kombinuj

Opublikowano

Hahahaha jaka podszywka widziałem tą mape na innym serwerze.

hmm, to dalej ty, tyle że na innym koncie ... nie mogłeś widzieć, skoro sam to robiłem.. co za młotek ... to ty Ferbuson15 albo jego kolega ... po prostu zazdrościcie i co chwile mi wbijacie na serwa i pytacie sie czy możecie coś skopiować ... wy jesteście chorzy ... ogarnijcie się ...

tak to jest, jak dziecko cię prosi o moda na serwerze a ty odmawiasz ...

Opublikowano

Tutaj teraz stoi spawn ( to pierwsze zdjęcie ) a kuźnia i tartak za kuźnią ( to drugie zdjęcie )

Sorki za małe zdjęcia ale dużych nie chciało mi załadować na mpc ...

Niestety nie mam więcej ssów bo podczas mapy byłem zajęty robieniem jej nie cykaniem ssów ;)

post-931466-0-78702400-1376291257.png

post-931466-0-41248100-1376291357.png

Opublikowano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DODANO MISJE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Opublikowano

Na narzekanie Chirico i StSzerAlen daje link to zdjęć gdzie są pokazane ich kłamstwa

http://speedy.sh/Eswk9/2013-08-09-19.37.16.png widać dokładnie ze jest ich mapa , to miejsce zostało rozwalone i zaklejone dirtem zeby nie było dowodów lec ja byłem sprytniejszy i mam to

http://speedy.sh/MJ4tA/2013-08-09-19.37.05.png widać ze to ich serwer , ładnie pisze przedostatnia linijka widać FakeSlot plugin

jeśli dalej chcecie dowodów to mogę dać kolejne ale przynajmniej nie okłamujcie ludzi ze to oooo wasze staraliśmy się itp zegnam tych oszustów

Też widziałem to miejsce tylko że to Chirico podobno zbudował i chcial miasto wysadzic

cover.png?dl=0

Opublikowano

^^ coś tu nie gra Chirico kończył grę później niż to było :P a wątpię żeby ktoś trzymał typa w administracji który chciał wysadzić miasto.

Opublikowano

Hah serwera nie polecam takie gowno nagorsze gralem z 1 h wyszedlem w nocy gdy mialem eq i wgl a teraz

patrze i widze to

mily SSik -Serwer to DNO!

Do tego ta sciagnieta mapa ... Pozdrawiam i na serwerze grac nie polecam administracja to totalni idioci oprocz jednego ,SzerAlen n ick z kosmosu zreszta jest tak

samo niedorozwiniety jak jego nick a teraz ss:http://imageshack.us/photo/my-images/32/qu85.png/

Po prostu zalosne

NIE WCHODZIC - TYLKO STRATA CZASU :)

Filmik:http://imageshack.us/clip/my-videos/534/ky3rwdhuukogivigawqvye.mp4/

Opublikowano

Hah serwera nie polecam takie gowno nagorsze gralem z 1 h wyszedlem w nocy gdy mialem eq i wgl a teraz

patrze i widze to

mily SSik -Serwer to DNO!

Do tego ta sciagnieta mapa ... Pozdrawiam i na serwerze grac nie polecam administracja to totalni idioci oprocz jednego ,SzerAlen n ick z kosmosu zreszta jest tak

samo niedorozwiniety jak jego nick a teraz ss:http://imageshack.us/photo/my-images/32/qu85.png/

Po prostu zalosne

NIE WCHODZIC - TYLKO STRATA CZASU :)

Filmik:http://imageshack.us/clip/my-videos/534/ky3rwdhuukogivigawqvye.mp4/

Hmm Arek to jest brat Moderatorki Serwera Zaneta1303 i tak pisze, ponieważ zazdrości tego iż jego siostra gra i poleca nasz serwer ... tylko z tego względu to napisał proszę o niesłuchanie go ...

Mapa jest własnoręcznie robiona ... jego siostra może to potwierdzić on tylko zazdrości wszystkiego, bo jego siostra mówiła iż jego serwer zrobił 5 letni bachor ... A SzerAlen oznacza Szeregowy Alen ... nick z kosmosu ? może po prostu masz 5 lat i jesteś jakoś niedorozwinięty ...

a ten ss ? hahaha i to ma być dowód ?

ehh... nie dorobione dziecko i tyle zazdrości serwera i tego, że jego siostra woli nasz serwer niż jego ...

I Z SERWERA NIE WYSZEDŁES TYLKO CIĘ WYRZUCONO ... OGARNIJ LESZCZU ... jak zazdrościsz, że siostra gra u nas nie u ciebie to nie rób takich scen ...

Opublikowano

Hmmm. Fajny pomysł :) Skoro możecie zrobić dobry serwer to dodajcie rangi takie jak: Wieśniak itp. Takie jak w średniowieczu :) I z godzinami na serwie lub np. z 5-10zabiciami gracza dostajesz range Wyższą. Potem coraz bardziej trudne wyzwania za rangi :) Taki pomysł myśle że byłby ciekawy ;)

NICK NA SERWERZE: Fumon437

POLECAM ! :D

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...