Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Eventy w SFGame

BarMonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym poście dowiecie się trochę o eventach w SFGame

Wstęp : Eventy są w Weekendy (Sobota,Niedziela) .Są 4 rodzaje eventów :

Gorączka Złota

Podczas tego eventu dostajemy 5x więcej złota. (Złoto najlepiej wydać w gildię i w statystyki postaci)

post-895354-0-28341400-1376247454.jpg

Epicki Weekend

Podczas tego eventu dostajemy lepsze przedmioty ,a nawet artefakty podczas misji i w sklepach ,ale do tego trzeba mieć 50 poziom (Warto za pomocą grzybka odświeżyć listę przedmiotów w sklepach)

post-895354-0-91879800-1376247366.jpg

Grzybowe Żniwa

Podczas tego eventu mamy 3x wieksze szanse na zdobycie grzyba podczas misji (Polecam brac krótkie misje)

post-895354-0-94761100-1376247517_thumb.png

Weekend Mądrości

Podczas tego eventu dostajemy o 100% więcej punktów doświadczenia

post-895354-0-60506000-1376292484.jpg

October fest

to nie jest ewent ale postanowiłem go dodać.Podczas tego "eventu" mozemy wypic 10 kufli piwa

Dodatkowo są też Festiwale zwykle dodają one 20 % więcej grzybów w tej samej cenie u grzybiarzapost-895354-0-30309100-1376247436.jpg

@edit Dodałem grafikę i poprawki Daty usunięte ponieważ były nie poprawne .Szukam nowych

Opublikowano

Podaj jeszcze kalendarz tych eventow , tzn ktory po ktorym sie wydarza, bo nie wiem który teraz będzie. Wg twojej listy bdzie grzybowy ale co będzie ? Nie wiem.

Fajnie opisane dla poczatkujacych, mozesz zmnienic troszke rodzaj czcionki i zmniejszyc Tytuły eventow na troszke mniejsze, ale lap like :p

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Podaj jeszcze kalendarz tych eventow , tzn ktory po ktorym sie wydarza, bo nie wiem który teraz będzie. Wg twojej listy bdzie grzybowy ale co będzie ? Nie wiem.

Fajnie opisane dla poczatkujacych, mozesz zmnienic troszke rodzaj czcionki i zmniejszyc Tytuły eventow na troszke mniejsze, ale lap like :P

Dzięki już poprawiam

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że czasami dodatkowe eventy są możliwe (Festiwale, Rocznice, itp.).

Pominąłeś drobne szczegóły na temat tych eventów:

1. Epicki Event: Zwiększona szansa na otrzymanie epickiego przedmiotu w sklepie (Poziom 50 wymagany)

2. Grzybowy Event: Szanse na odnalezienie grzyba podczas questu są 3x krotnie większe.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Dodalbys kolory itp bo sie wszystko zlewa ;/

Bonusy co do expa i kasy to 100% wiecej, grzybow i epikow 25%.

//poprawka. Jednak na wszysko jest 100%

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skoro nie wiesz jaki event jest w dany weekend to wgl nie pisz, dzis i jutro tj, 10-11 jest event madrosci, a ty napisałeś, że grzybowe żniwa...

Opublikowano

Opłacalne na magu 37 lvl, 64.24% klasera + 56% expa z gildii kupić za grzyby awanturniczość ? Mam ich 19, a nie wiem czy na gryfosmoka nei zostawić, bo za 13,5 h sie kończy raptor.

@Topic

Hmm, właśnie takie czegoś szukałem, ładnie estetyczne, przejrzyste, nie mozna się pogubić ;)

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Dobrze to wszystko opisałeś, dodaj tylko grafiki. Mam pytanie, czy cały czas będziesz to uaktualniał ?

Bo jeżeli tak, to myślę, że warto to podpiąć, gdyż eventy w sf'ie są bardzo ważne. ;)

Opublikowano

Niema jednego :) na Amerykańskich serverach jest też taki Event który daje nam przez weekedn 10 darmowych "grzybów" ale w sensie 10 darmowych wykupień tej energi na misje w karczmie :)

Opublikowano

@up Tu chodzi o serwery z naszego kraju. :)

@top bardzo słabo to wygląda, postaraj się troszkę..

Powieksze te obrazki :)

@Edit nie mogę dać nic innego :/ ani ich powiększyć sorry .

Opublikowano

Dzięki za info teraz wiem że są jakieś eventy ;o (jestem nowy w sf)

"Popatrz, karuzela kręci się obraz
Scena woła cię, a oni chcą twój autograf
Ona chce cię poznać, odlecieć i doznać
Tego czego dzieci nie wiecie po dobranockach
Tu spotkasz mnie, po trzeciej diecie nie na fecie
Kiedy głos na dnie, kaca nie leczy alka seltzer
I nie poznasz mnie, choć leci ci pot po tapecie
Demagogia w tle poleci cicho ci potem odlecieć
Zostaw mnie, przychodzi mi tu
kwitom syto lecieć"

39113538075695522437.gif

Opublikowano

Nadchodzące eventy :

• 24-25.08.2013 - Gorączka Złota
  • 31.08-04.09.2013 - Grzybowe Żniwa

• 07-08.09.2013 - Weekend Mądrości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...