Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schizofrenia ?

aleurwał:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to następnym razem jak pójdziesz gdzieś wieczorem, weź jakiś nóż czy coś do obrony, i jak pojawi Ci sie ta postać to do niej podejdz ;D Jeśli to coś Cie zaatakuje masz nóż do obrony XDD

mychemv.png

Opublikowano

Hmmm może wyobraźnia? A na serio ile masz lat? Powiedz komuś z rodziny i idź do psychiatry "on przepisze Ci tabletki i doradzi terapie xd" też tak czasem miewam. Albo zrób se odpoczynek od komputera ;3

Opublikowano

Haha dzisiaj znów była jakaś tam "zwida" idę do dosyć ciemnego lasku, patrze przed siebie a tam jakaś postura osoby w białym stroju... psów dzisiaj nie było ;P

@kacki007 lat mam 16, a na kompie mało przebywam jak już to tylko wieczorem ;)

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Haha dzisiaj znów była jakaś tam "zwida" idę do dosyć ciemnego lasku, patrze przed siebie a tam jakaś postura osoby w białym stroju... psów dzisiaj nie było ;P

@kacki007 lat mam 16, a na kompie mało przebywam jak już to tylko wieczorem ;)

Ja kiedys widziałem wojownika body z metina tak na serio.

Idz do lekarza. udezyles sie w głowę ostatnio ??

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja kiedys widziałem wojownika body z metina tak na serio.

Idz do lekarza. udezyles sie w głowę ostatnio ??

Hahah Ty to jednak umiesz rozbawić do łez hahahaha... Tak przypieprzyłem ostro o kant umywalki -.-

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Dla mnie to masz Nerwice Lękową, która objawia się urojeniami, których jesteś świadomy.

Gdybyś miał Schizofrenie nie był byś świadomy tej choroby. Każde postacie i omamy tłumaczył byś czymś, że ktoś Ci coś dosypuje albo, że ktoś Cię truje dlatego widzisz i slyszysz pewne rzeczy i postacie.

terra_noctis__worldmap_greeny_by_kiwinup

Opublikowano

Chyba przeszło, nie wiedzę już żadnych psów ani nic w tym stylu, jakiś tygodniowy odpał się włączył, dzięki wszystkim za wyczerpujące wypowiedzi ;*

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Ja mam 14 mam filmik z krwawą marry na telefonie. Albo jestem pojebany albo wcziraj widziałem twarz nad lozkiem ;_; przyłączam się do tematu ;_;

Opublikowano

Ja mam 14 mam filmik z krwawą marry na telefonie. Albo jestem pojebany albo wcziraj widziałem twarz nad lozkiem ;_; przyłączam się do tematu ;_;

Jesteś pojebany.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...