Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven - the Exile.

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Botrk to chyba najgorszy mozliwy item na riven jaki mozna zlozyc, juz bardziej sie oplaca zlozyc i tak bezuzyteczne youmumu

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Botrk to chyba najgorszy mozliwy item na riven jaki mozna zlozyc, juz bardziej sie oplaca zlozyc i tak bezuzyteczne youmumu<br />

<br /><br />BOTRK to must have na Riven, takie jest moje zdanie. Skladalem i bede skladal, nigdy mnie nie zawiodl. Z botrkiem mam stu procentowego killa. AD + AS + LS + SLOW, nic dodac nic ujac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Botrk to marnowanie golda, lepiej kupić BT, które kolosalnie wzmacnia nasze skille. Riven nie potrzebuje AS, AD dodaje tylko 25.

Slow z ostrza jest słaby na Riven, ze względu takiego, że jest ona mobilną i co najważniejsze - szybką postacią.

Opublikowano

<br /><br />BOTRK to must have na Riven, takie jest moje zdanie. Skladalem i bede skladal, nigdy mnie nie zawiodl. Z botrkiem mam stu procentowego killa. AD + AS + LS + SLOW, nic dodac nic ujac.

25ad za 3,2k mysle ze na champa ktory ma wszystkie przeliczniki pod ad sie oplaca

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam glyphy pod CD oraz zamiast Black Cleaver'a to Youmuu's Ghostblade, ponieważ w late z pasywką często wchodzi kryt po ~1k i taki carry spływa po Q+AA.

Omen to nie Core item, bardziej się przyda BT. Riven nie ma grać deff, tylko ona ma w late zadać jak najwięcej DMG w jak najszybszym czasie - od tego mamy ult, stuna i tarcze.

Oczywiście to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Polecam glyphy pod CD oraz zamiast Black Cleaver'a to Youmuu's Ghostblade, ponieważ w late z pasywką często wchodzi kryt po ~1k i taki carry spływa po Q+AA.

Omen to nie Core item, bardziej się przyda BT. Riven nie ma grać deff, tylko ona ma w late zadać jak najwięcej DMG w jak najszybszym czasie - od tego mamy ult, stuna i tarcze.

Oczywiście to tylko moje zdanie.

Właśnie sam zastanawiałem się, czy nie wrzucić tutaj zamiast omena - BT (osobiście sam tak gram). 

Dzięki za sugestię, dodam to do poradnika. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...